Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев смачка Киро Канадеца като фас: Американофилията ти докара българите до бедствие!

Румен Радев отново нападна остро Кирил Петков!

Американският втечнен газ

Държавният ни глава Румен Радев открито нападна бившия премиер и някогашно негово протеже Кирил Петков заради поскъпването на газа. Той на практика го обвини в лъжа, писа Silnabulgaria.eu.

Говорителката на кабинета „Петков“, спрягана за любовница на лидера на „Продължаваме промяната“, Лена Бориславова обяви преди 2 месеца, че закупените два танкера втечнен газ от САЩ ще осигурят двойно по-евтини от „Газпром“ цени. Оказва се обаче, че това не е така, тъй като от 1 септември цента на газа скочи на 353 лв.

Според президента действията на Кирил Петков са продиктувани не от желание да следва националния интерес, а от любов към Америка. Все пак екс премиерът е израснал непосредствено до САЩ и от малък е възпитаван, че американците са добрите, а руснаците лошите.

Румен Радев пак удари по Кирил Петков

„Правителството на Кирил Петков носи изцяло отговорността за повишената цена на газа. Кабинетът „Петков“ закупи втечнен газ, за който твърдеше, че е най-евтиният, а цените скочиха.“ – заяви пред медиите ген. Радев.

Той сподели още, че служебният кабинет трябва да преговаря с „Газпром“, но не на всяка цена. Ако не ни предложат добри условия, е редно да ги потърсим другаде, защото за Радев е важно българите да не посрещнат сурова зима, а засега точно това е напът да се случи.

Източник/ци: Румен Радев смачка Киро Канадеца като фас: Американофилията ти докара българите до бедствие!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!