Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шокиращо пророчество: Ядрена авария в Германия и крах на долара предрича атонският старец Геокон

Автор: Румяна Генадиева

Още на 21 февруари 2021 г. атонският старец Геокон предсказва краха на долара и еврото в първата част на своите пророчества. Много държави започват да мислят за използването на тази западна "дървена валута" като платежно средство, което не е подкрепено с нищо. Може би колапсът на тези валути ще се случи в близко бъдеще. Във втората част на своите предсказания старейшината описва събития, които вероятно ще се случат в близко бъдеще.

„Деца мои, отсега нататък политическите катаклизми започват в Гърция, но първо това ще се случи в Кипър. Ще започне внезапно, ще предизвика изтичане на капитали от Гърция и ще бъде причинено от някаква банкова измама. Нещо, което ще започне с политически катаклизми, които ще се развият много бързо. Политиците в правителството ще хвърлят всички маски и ще се борят за власт с нокти и зъби.

Но хората няма да им повярват, ще се надигнат и ще тръгнат да се бият с полицията. След това армията ще бъде хвърлена на помощ на полицията, но накрая военните ще се бият заедно с хората. Ще видим и други неочаквани неща и чудеса.

Смъртта на политик в един от щатите ще предизвика военна инвазия в този щат. На първия етап нахлуването ще бъде с помощта на военни, които ще бъдат облечени в цивилни дрехи, но по-късно към тях ще се присъедини и армията. Ще се случи много скоро, но не знам точната дата.

В Америка ще започнат политически сътресения. Там един ще пада, а друг ще става, но след месец ще стане обратното. Всичко това ще прерасне първо в политическа конфронтация, а след това в гражданска война. Тогава нещата ще се успокоят малко, но същото ще започне във Франция и Великобритания, а след това ще чуете за Италия, където политическите системи ще рухнат. Те ще се бият помежду си.

Ще има и нещо ядрено в Германия. Ще бъде или ядрена атака, или авария в атомна централа. Германия ще бъде подложена на големи изпитания, чужденците ще заминат за родината си, а германците ще се разпръснат в своите федерации, които ще бъдат като малки държави. След Германия ще видим колапса на италианската икономика. Там, в Италия, ще има въстания и гражданска война. След това изведнъж ще чуете за проблемите в Сърбия, Новият световен ред ще донесе проблемите там.

И след като започне войната в Нагорни Карабах, ще започне и войната в Грузия. После ще чуете за войната в Армения, за войната в Албания, пак ще чуете за Италия, след което ще настъпи разпадането на Турция. Всичко ще се случи бързо, с голяма енергия и хората по света ще бъдат в постоянно състояние на шок. И ваксинирането ще спре така внезапно, както започна, защото с негова помощ глобалистите подготвяха финансов колапс. Всички банки ще се пръснат и банкерите ще започнат да раздават на хората това, което са натрупали, защото банкерите ще трябва да се борят за живота си. И след това веднага ще започнат войните“, завършва пророчеството си атонският старец Геокон.

Източник/ци: Шокиращо пророчество: Ядрена авария в Германия и крах на долара предрича атонският старец Геокон - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!