Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Психолог: Генерал от МОСАД чисти лапсусите и гафовете на Кирил

Дали Кирил Петков ще удари някого и ще му разбие устата едва ли би било новина, защото в момента това не е интересно на основните мейнстрийм медии. Ние се намираме в момент, когато пропагандата е толкова очевидна, че аз не съм живял в ерата на Гьобелс, но мисля, че сериозно се доближаваме до подобни измерения. Това казва в интервю пред "24 часа" психологът Росен Йорданов. 

В момента се води по-скоро битка между здравия разум и „здравите сили“, като здравите сили са тези на политкоректността, на неолиберализма. Очевидно е за всеки разумен трезвомислещ човек, който си гледа в портфейла и в сметките за ток, поглежда в хладилника и вижда, че животът му се е променил драматично в негативна посока, казва терапевтът.

Според Йорданов, "имаме един израелски пиар екип воглаве с бивш генерал от Мосад, който се опитва да използва отново президента като ракета-носител, за да може да закрепи имиджа на абсолютно провалилото се правителство на Кирил Петков и да спасява щетите, които те сами си нанесоха."

Според психолога, вниманието се насочва умишлено само към газа. "Това е тема, върху която повечето хора едва ли имат експертиза, тя е сложна и изисква много внимателни анализи. Каквито и подробни схеми да прави господин Делян Добрев, за много хора това няма да е от значение. За тях в ушите ще кънти следното: „Кирил Петков е борец за еманципация от „Газпром“ и лошите, които искат да ни върнат към „Газпром“.", заключава Йорданов.

Т. е. президентът се пришива към ГЕРБ и отново се поднася на обществото манджата на познатата дихотомия - едните са борците, а другите са лошите, които искат да ни върнат към старото. Това се налива и мултиплицира през всички национални медии от сутрин до вечер от знайни и незнайни експерти, повечето от НПО-та, заявява експертът.

Източник/ци: Психолог: Генерал от МОСАД чисти лапсусите и гафовете на Кирил - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!