Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънредно! Гълъб Донев нареди спешно разследване на парите на Лена, жената на Лорер и още 61 души

Служебният премиер Гълъб Донев е наредил на инспектората на Министерския съвет да провери всички граждански договори, сключени от кабинета на Кирил Петков и четиримата му вицепремиери. Тази информация се появи по-рано в медии днес.

Според нея проверявани са всички 63 човека, като сред тях са бившият шеф на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова, Весела Чернева, съпругата на Даниел Лорер Виолета Лорер, както и имунологът проф. Радка Аргирова, която бе съветник на Петков по въпросите с пандемията от COVID-19.

“Работа на инспектората е да проверява. Няма нужда да им нарежда премиерът. Инспекторатът на Министерския съвет върши само това. Не знам премиерът да го е нареждал, но това не значи, че не е. Работата на инспектората е да проверява и сегашните, и предишните. Той и мен би трябвало да ме проверява. Дали премиерът е наредил – не знам, но в това няма нищо лошо”, коментира информацията пред “24 часа” говорителят на служебния кабинет Антон Кутев.

Източник/ци: Извънредно! Гълъб Донев нареди спешно разследване на парите на Лена, жената на Лорер и още 61 души - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!