Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Британска тв излъчва сатиричен мюзикъл за принц Андрю

Принц Андрю ще бъде обект на сатиричен телевизионен мюзикъл по британския телевизионен Канал 4, съобщи Асошиейтед прес.Вторият син на кралица Елизабет II се оттегли от кралските задължения след катастрофално интервю през ноември 2019 г., в което обсъждаше връзките си с покойния сексуален престъпник Джефри Епстийн в специално предаване на Би Би Си.

От Канал 4 заявиха, че интервюто, което се смята за катастрофа за херцога на Йорк в сферата на връзките с обществеността, ще бъде „пресъздадено" като част от мюзикъла. Критиците се нахвърлиха върху принца за това, че изглежда не е проявил съпричастност към малтретираните жертви на Епстийн, който се самоуби в затвора през август 2019 г.

Комикът Киърън Ходжсън ще води актьорски състав в „Принц Андрю: Мюзикълът" - 60-минутна програма, описана като „сатиричен разказ за живота и времето" на херцога, издържан в музикален стил.

Шоуто е част от юбилейния 40-ти годишен сезон на предавания, наречен „Истина или предизвикателство", за четвъртата британска телевизионна компания, която стартира през 1982 г. Все още не е обявено кога точно ще бъде излъчено.

От години Андрю е в заглавията на британските вестници заради брака и развода си със Сара Фъргюсън.

Но той се опитва да стои далеч от общественото внимание, след като миналата година постигна многомилионно споразумение с жена, която заведе дело в САЩ, обвинявайки го в сексуално посегателство, когато е била на 17 години. През януари Андрю беше лишен от почетните си военни титли и му беше казано, че вече не може да използва титлата ,,негово кралско височество". /КРОСС/ 

Източник/ци: Британска тв излъчва сатиричен мюзикъл за принц Андрю - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!