Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал: Набутаха манекенка, за зам.-шефка на фонд "Земеделие", ще разпределя 1 милиард лева за... СНИМКИ

Ива Иванова, която доскоро се фръцка разголена, днес ще разпределя 1 милиард лева за селските райони

Новата зам.-директорка на Държавен фонд "Земеделие" Ива Иванова се оказа манекенка, добре известна на служителите на земеделския фонд от София и Бургас. Тя беше назначена в петък от служебното правителство на Румен Радев в ръководството на най-важната финансова институция в земеделието след като досегашните шефове бяха вкупом отстранени. Оказва се, че дамата е типична парашутистка - без необходимите знания и умения, но затова пък с минало на моделка!

Красавицата, която е родом от Бургас, е блестяла доскоро в провокативни пози и оскъдно облекло в сайтове за модели, показва бързо търсене в интернет. След стремглавото й изкачване до зам.-директорския пост във фонд "Земеделие" снимките своевременно са свалени от сайтовете, но търсачката все още ги показва.

Моменти от манекенското минало на Ива Иванова

В новия си живот на висш държавен кадър Ива Иванова изживява шеметна кариера. Тя първо става директор на дирекция "Договаряне" в Държавен фонд "Земеделие" по време на едно от предишните служебни правителства на Румен Радев. Сега, в новия служебен кабинет, тя вече е скорострелно издигната до зам.-директор на най-големият финансов фонд в държавата.

Иванова поема най-важния ресор - "селските райони". Като негов шеф ще отговаря за около 1 млрд. лв. на година, тъй като ще управлява програмата и инвестициите в малките населени места.

Новата зам.-шефка на фонд "Земеделие"

Източник/ци: Скандал: Набутаха манекенка, снимала се дръзко, за зам.-шефка на фонд "Земеделие" - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!