Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗЛЪКА: Мама Димка развали годежа на Миро и Лена

Край на фалшивия годеж с купен набързо пръстен между Лена Бориславова и Мирослав Иванов! Слуховете за раздялата им след падането на кабинета „Петков”, което наложи и край на театрото, което представляваха интимните им отношения, се оказаха верни. Лена и Иванов обаче не се разделили сами, а с помощта на майката на председателя на парламента леля Димка, научи „Уикенд”.

Лена Бориславова се фука с венчален пръстен, който не успя да спаси връзката ѝ с Мирослав Иванов

Консервативната дама и съпругът й Николай обърнали мнението за образованата си и изискана проекто снаха на 180 градуса, когато зърнали как Кирил Петков рови под полата й, а след това Лена гукала на уше рамо до рамо с премиера в ресторант в Солун.

Нерешителният и лудо влюбен Мирослав нямало да скъса сам с невярната годеница, която на пожар се наложи да си купи пръстен, за да го разходи из кулоарите на парламента, уж показвайки, че е още обвързана с младия депутат.

Затова леля Димка взела нещата в свои ръце и добре обработила плахия си син, че срамът, който му се струпа на главата му стигал и е време да сложи край на „годежа”.

Още повече, че Иванов бил накаран едва ли не насила да заведе Лена на сбирка на „Продължаваме промяната” и след скандала да демонстрира пред останалите депутати голяма любов и пълно нехайство към клюките.

Унижението можело да се търпи от Иванов, но не и от леля Димка, която се говори, че командвала и двамата мъже в дома си – синът Мирослав и баща му Николай.

Възрастната дама не издържала на присмеха на съседите и накарала сина си да се отдалечи от смуглата съветничка, която имала и наглостта да свали пръстена веднага, след като медиите забравили за скандала заради реденето на новия служебен кабинет.

Подтикван от майка си, Мирослав Иванов обявил, че предпочита с Лена временно да се разделят и това била една от най-смелите му стъпки в живота.

Красивата възпитаница на „Харвард” това и чакала – най-накрая се сложил финала на нарочните обиколки по концерти с Мирослав с цел да ги снимат папараци като влюбена двойка след избухването на парапетната сага, както и приключило озъртането дали някой няма да я види където не бива да е, докато уж е вярна на любимия Иванов.

„Не Лена, а Миро сложи край, ако може така да се нарече… Годеж няма, не е имало и истински пръстен, а сега и двамата са се отдалечили един от друг. Лена не е нещастна, просто е ядосана, че нещо, което е смятала за даденост, й се е изплъзнало, нищо повече”, разказаха за „Уикенд” депутати от ПП.

Двойката мълчи кой е сложил наистина край на отношенията им, а исканата от Мирослав почивка от връзката под давление на майка му била удар по егото на Лена, но не й разбила сърцето, уверени са колеги на председателя на събранието.

Най-доволна от развръзката била леля Димка, която от години опявала на сина си да си намери половинка, с която да я дарят с внуци, тъй като сестрата на Иванов вече имала две деца, а кариеристката и амбициозна Лена била далеч от намеренията да стъква домашно огнище с младия и наивен депутат.

Публична тайна е, че освен с Кирил Петков, Бориславова е имала афера и с Ицо Хазарта – нещо, което „Уикенд” пръв извести още в края на миналата година.

Източник/ци: РАЗЛЪКА: Мама Димка развали годежа на Миро и Лена - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!