Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цените станаха тройни защото?: По време на нашето управление най-сетне мафията се страхуваше от държавата! „Газпром” е вариант за доставки...

По време на нашето управление най-сетне мафията се страхуваше от държавата, каза Калина Константинова

„Как ние успяхме да осигурим и танкери, и газ, и начин, по който да бъде доставен – това трябваше да се случи в следващите месеци при желание на правителството. Ние договорихме най-трудното в последните дни на нашето управление – газ на цени под европейските”, каза пред Нова телевизия Калина Константинова от „Продължаваме промяната”.

Тя заяви, че ако можело да се направи някакъв договор с „Газпром”, който бил изгоден и да може да му се разчита, било е окей, ама не виждали такава опция.

Отказът им от предизборна коалиция с ДБ не бил подценяване на изборния резултат, а възможност да разгърнат по-подробно програмите си - с десни политики за ДБ и водещи социални мерки за ПП. Още не били готови листите на „Промяната”. 

Константинова сподели, че вероятно няма да е водач на листа, тъй като е от София, а един от критериите за избор на водачи е те да имат общо с населеното място, от което ще са избрани - да бъде за тях роден град, да са живяли там, за да може да познават проблемите на региона. „Обсъждаме името на Рашков в Перник – той е доказал своята ефективност в борбата с корупцията, обезпечи най-чистите избори”. В отцепниците от ИТН  видяхме смелостта и куража срещу модел, който не харесват. Константинова уверено заключи „Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията. По време на нашето управление най-сетне мафията се страхуваше от държавата”.

 

Източник/ци: Калина Константинова: „Газпром” е вариант за доставки при изгоден договор - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!