Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лудост: Селска къща край Пловдив удари 2,7 милиона

Претенциозният палат има тенискорт и басейн, търси се богат наивник

2,7 милиона лева е цената на най-скъпия жилищен имот, който е на тезгяха в Пловдив. Къщата с подобна цена, обаче,  не в Стария град или някой друг луксозен квартал под тепетата, а на най-високата точка на село Белащица, пише „Марица”.

Палатът е с 680 квадрата застроена площ на няколко нива, над 2 декара двор, тенискорт и пълно луксозно обзавеждане. Имотът търси богат наивник с излишни 1,4 млн. евро, или близо 2,7 млн. лева.

Тузарското имение разполага още с един двоен и два единични гаража, басейн с размери 10 на 4 метра, който може да създава изкуствени вълни. Суперлуксозната къща е снабдена с локално отопление с термопомпа, във всяка стая има и климатична система от най-висок клас, както и модерна охранителна система с инфрачервени сензори и камери.

Изчисленията показват, че средната цена на квадрат за подобен тип премиум имоти са главозамайващите 2000 евро.

Втората най-скъпа къща в региона също се оказва в Белащица и отново е повече от впечатляващ имот с 800 кв. метра застроена площ, малко над 1 декар двор, вътрешен и външен басейн, сауна и десетки други екстри. Този имот се намира в новата част на селото и се продава за 750 хил. евро, или почти 1,5 млн. лева. Най-луксозната къща, която в момента се продава в Марково, пък струва близо 600 хил. евро, или 1,2 млн. лева.

Източник/ци: Лудост: Селска къща край Пловдив удари 2,7 милиона - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!