Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Превратът в ПП е факт – Лена махната от листите! Киро плаши да разцепи партията

Превратът в ПП е факт – Кирил Петков окончателно е отстранен като кандидат-премиер, Асен Василев и кланът Лорер са поели цялата власт във формацията.

Вчера активисти на „промяната“ официално обявиха пред медиите, че Кокорчо ще е техният министър председател, ако спечелят изборите.

Анонсът е предизвикал шок и ужас в семейството на Кирил Петков. Бащата Петко веднага е потърсил сметка от Асен какво точно се случва и защо синът му е изпаднал от играта. Стигнало се е до размяна да ругатни в партийния офис на улица „Чаталджа“, където Кокорчо живее в компанията на Даниел и Виолета Лорер.

Според източниците напрежението в ПП е достигнало максималните си граници. По настояване на Асен Василев и Даниел Лорер Лена Бориславова е отстранена от кандидат депутатските листи на партията. Забранено й е и да стъпва в офиса на „Чаталджа“, където се редят местата за следващия парламент.

Единствено страхът от публичен резил преди изборите възпира Кирил и баща му да напуснат с гръм и трясък и да разцепят партията, разкрива пред журналисти депутат от най-близкото обкръжение на експремиера. По негова информация обаче това ще се случи оке в първите дни след вота.

В момента в листите влизали почти изцяло лица, посочени от Кокорчо и варненското семейство Лорер, които се мъчели да си подсигурят мнозинство в новата парламентарна група на „промяната“. Към лагера на Асен вече бил преминал и доскоро лоялният на Петков – Никола Минчев, бивш шеф на НС.

Източник/ци: Превратът в ПП е факт – Лена махната от листите! Киро плаши да разцепи партията

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!