Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАГЛОСТ: Депутатка на Корнелия яхна служебна кола за лични цели

На снимката: Ненчева в компанията на Нинова и държавния й шофьор

Шефката на листата за Пловдив-област Веска Ненчева пръснала хиляди левове за гориво на държавата

Скандално поведение, неприсъщо за социалистите, както самите те твърдят, показва една от любимките на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Досегашният народен представител Веска Ненчева, която е и водач на листата на БСП в 17 многомандатен район - Пловдив-област, е била уличена да се вози безплатно на служебно возило на държавната "Напоителни системи", информират източници на Lupa.bg

Служители от системата споделят, че Ненчева на практика е приватизирала пловдивския клон на дружеството, като се разпореждала пряко с всичко, случващо се в него. За целта карловката инсталирана на директорския пост на местното подразделение - Иван Петканчев, член на социалистическата партия в съседния град Сопот.

Мариан Русев пък, друг кандидат в листата на БСП за Пловдивско - от Карлово, също бил изпратен в дружеството на позиция... личен шофьор на Ненчева.

За целта дори директорът Петканчев отстъпил скандално на депутатката служебния си джип Toyota Land Cruiser, който предвидливо през това време се водел в ремонт.

Възмутени служители на дружеството твърдят, че новоназначеният шофьор е представял солидни сметки за гориво ежемесечно, обслужвайки народната представителка. Тепърва ще става ясно по какви други начини от БСП са усвоявали властта си в напоителни системи, коментират още източниците ни. 

Източник/ци: НАГЛОСТ: Депутатка на Корнелия яхна служебна кола за лични цели - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!