Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Масонската ложа „Достойнство и чест” избрала служебния кабинет „Гълъб Донев”


Румен Найденов дърпа конците в служебния кабинет

Масонска ложа, но не на червения олигарх Георги Гергов, както писаха някои медии, е избрала голяма част от министрите в служебния кабинет с премиер Гълъб Донев, алармира пред Narod.bg отлично запознат източник от върховете на държавата.

Според него не Свинаря на Гоце, както наричат пловдивския другар на Бойко Борисов, а Румен Найденов и неговата „Достойнство и чест” са дирижирали състава на кабинета, категоричен е източникът на Narod.bg.

Румен Найденов, 33° е вторият Суверенен Върховен Командир на Върховния съвет, 33° на СПШР в България, единодушно избран на тази позиция на 25 май 2018 година.

Заемал длъжността на Лейтенант Гранд Командир на Върховния съвет от януари 2014 г., Върховният Командир Румен Найденов е бил и Велик Ковчежник на Обединената Велика Ложа на България в продължение на шест години.

На 8 февруари 2021 г. Н∴ М∴ и Поч∴ Бр∴ Румен Найденов, 33° бе единодушно преизбран за Суверенен Върховен Командир за мандат 2021-2025 година.

Смята се, че целта е проникване и привеждане на масонството в България под руски и турски контрол, тотално проникване в институциите на държавата и бизнеса, както и завземане на позиции в Македония и Западните Балкани, които също да бъдат под кремълско влияние. Или да използват българските новосъздадени масонски структури като „троянски коне“ за проникване на Балканите.

Крайната цел е близка и до прокарваната в геополитически план стратегия –  да се избута от Балканите влиянието на САЩ, подменяйки го с руско и турско.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Масонската ложа „Достойнство и чест” избрала служебния кабинет „Гълъб Донев” - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!