Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За мен на първо място е Бог, след това България и след това семейството ми. Партиите и верността към тях са...

ВЕРНИ НА ИДЕЯТА ИЛИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА

Възраждане премахват гражданските квоти, защото търсели лоялни хора. И тук е основното разминаване между тях и мен. За мен на първо място е Бог, след това България и след това семейството ми. Партиите и верността към тях са някъде към края на списъка. Аз съм се заклела във ВЯРНОСТ КЪМ БЪЛГАРИЯ и идеята за независимост. Заклела съм се ВЪВ ВЯРНОСТ КЪМ НАРОДА СИ. Никоя партия и личност не заслужават да им се кълна във вярност. Вярна съм на мъжа си, на семейството си, на приятелите си. Но няма как да съм вярна на партии и лидери и никога няма и да бъда. Докато работят за идеите за България, които изповядвам, аз ще ги подкрепям! Но в момента, в който установя, че дори на милиметър са се отдалечили от почтеността, от борбата за България, няма да ги пожаля и ще ги разоблича. Защото МОЯТ ИДОЛ, МОЯТ ЛИДЕР Е РОДИНАТА МИ! Над нея е само Бог!

Партийните членове наистина са верни. Заради постове, доказали се в теманета и хвалебствия към лидера. Пишещи стихове и песни за него. Наричащи го "войводо" и бутащи се в листата, нищо, че са сервитьорки и май нямат и средно образование. Гражданските квоти са за изявени общественици и професионалисти. Каквито обикновено не искат да пляскат чело в пода пред някой вожд, който се е самозабравил. Те го подкрепят само за идеите. Дотам! ДО ГРАНИЦАТА, НА КОЯТО СВЪРШВАТ ИДЕИТЕ и започва личното его на вожда.

Аз няма като госпожица Галунова да бъда възпитана и да благодаря на партията. Смятам, че Възраждане в лицето на нейния лидер предаде идеята за България. Позволи личното его да надделее над родолюбието и съвместната работа.

На сектите чужди не им трябват. Не им трябва България, ако техният гуру не е начело. Отричат всеки друг, който има идеи и се бори, до степен на обезумяване. Ревност към всеки, който се опитва да направи нещо за България. Е, не се получават нещата така.

И отново заявявам, че СЪМ ДАЛА КЛЕТВА КЪМ БЪЛГАРИЯ и ДЪЛЖА ВЯРНОСТ САМО НА НАРОДА СИ! Кой разбрал - разбрал!

Елена Гунчева

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!