Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексшефът на Кинтекс съсипва Нинова: Когато лъжеш, гледай да не те снимат

Александър Михайлов, бивш директор на Кинтекс

Голям договор има, само когато е „наш“ и с комисионна

В това видео ще видите:

Как шефът на ДКК Смиляна Нитова (реално #Нинова) първо крие, че има договор за 42 млн. евро, който чака за подпис в Кинтекс.

Как два месеца по-късно г-жа Нитова вече се хвали със същия този договор, който уж не съществуваше според нея.

Малък детайл, който нарочно се пропуска – заради забавянето (поради тяхната некадърност или користните им цели) стойността на този договор спадна от 42 млн. евро на 33 млн. евро. Какво са за тях загуби от 9 млн. евро – пари за семки.

Между метаморфозите на другарката Нитова във видеото ще видите и мен – как още преди 2 месеца обяснявам на медиите защо се бавят и лъжат за този договор. Защото трябва да се прикачат комисионни или отчисления към него!

Едно видео, което (най-вероятно) дава отговор и защо #ДАНС нахлу в Кинтекс миналата седмица.

Равносметката: при уволнения Михайлов имаше договор за 42 млн. евро без посредници към него (доказано и с мой пост от 13-ти юни). При „почтените“ хора на тандема Нитова и Нинова, този договор първо се загуби, после се намери, но стойността му намаля с 1/4. Сигурно, за да остане нещо и за комисионерите. Избори идват все пак, пари ще трябват.

В заключение: г-жо Нитова (или Нинова), големият договор не е мой успех, той е на колектива на #Кинтекс – истински професионалисти, които както винаги съм казвал, заслужават уважението на всички ни. Беше хубаво да ги споменете поне веднъж!

На раздяла, г-жо Нитова, Ви пожелавам успех като водач на листата на #БСП в Хасково. Дано станете депутат и да оставите на мира Кинтекс и въобще целия военно-промишлен комплекс. Дълго ще ви помним и силно се надяваме никога да не се връщате!

Един тежък извод за Корнелия Нинова:
Когато лъжеш, гледай да не те снимат.
Две видеа, 800 хил. лв. разлика – щета за държавния бюджет. Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!