Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нинова: Радев свали правителството на ПП, ДБ и БСП, в момента тече чистка на кадри

„БСП влиза по-силна, защото през властта показа резултати.

Ексшефът на Кинтекс съсипва Нинова: Когато лъжеш, гледай да не те снимат

Влизаме с много открито лице пред избирателите, защото доказахме, че може да има социална държава. Влизаме доказани през властта, че можем да правим резултат”. Това заяви Корнелия Нинова пред БТВ
Тя призова избирателите да оценят БСП по работата.

„Ние ще работим за по-висок резултат. Проследените проучвания при нас показват леко покачване. Ако някоя социология им даде по-различен резултат, можем да говорим и за ИТН, но засега те не влизат, според социолози”, заяви Нинова на въпрос дали партията на Слави Трифонов може да е техен евентуален партньор.

„Когато станах министър на икономиката извиках директорите и  им казах да напишат на един лист три спешни проблема и им поисках програма за увеличаване на заплатите на работниците. Първият борд , който съм сменила беше през март и това е този на „Кинтекс”, а , какво ще се случи утре, когато ще се проведе  първият съвет на ДКК?  Ще  се вземат следните решения : увеличаване на борда от четири на седем души и смяна в ръководствата на дъщерните фирми. Министърът не е поискал един отчет. Това е метла отгоре до долу”, заяви соцлидерката.

Запитана  как ще се отрази на БСП престрелката между нея и Радев,  тя отговори:

„БСП направихме Радев президент, издигнахме го и го подкрепихме. Радев свали правителството на ПП, ДБ и БСП и в момента тече чистка на кадри”.

По думите й БСП никога не е започвала война с Радев.

Източник/ци: Нинова: Радев свали правителството на ПП, ДБ и БСП, в момента тече чистка на кадри - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!