Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Е, и на тях им предстои да научат един урок по много болезнен начин

Victor Papazov

Градската псевдоинтелигенция правила някакви протести срещу Газпром. За тези нежни градски създания, храната идва от магазина, а тока от контакта. Те си мислят, че ще е малко студено, но въпроса ще се реши с некъпане и няколко одеала в повече. Сигурно на времето именно за такива e онзи вик - O, santa simplicitas! О, свещена простота! Т.е. невежество

Бих искал да обясня на тези неспособни да мислят същества няколко важни неща:

- Ако няма газ - няма да има торове за селското стопанство, т.е. ниски добиви = глад. Няма да има хляб - хлебозаводите работят на газ. Няма да има стъклени буркани и бутилки. Няма да има много други хранителни продукти, които също ползват газ в технологичните процеси.

- Много предприятия ще затворят, т.е. ще има и стотици хиляди без работа. А, пари и храна за тях откъде?

- Игнорамусите казват - има ток! Я вижте колко изнасяме. Изнасяме, вярно, но те милите не мислят, че разпределителната мрежа не е проектирана и направена всички да се топлим на ток. А, и каква ще е цената?

- Имало танкери с втечнен газ. Има, но тези, които биха били достъпни за свободна продажба са малко и за тях тепърва ще се конкурираме с Азия и останалите европейски страни. Конкуренцията ще е безмилостна.

Разбира се, тези чуждестранни храненици смятат, че задграничните им господари ще се погрижат за тях и финансово и всякак. Боя се, че не са си взели урок от станалото само преди месеци в Афганистан.

Е, и на тях им предстои да научат един урок по много болезнен начин.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!