Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Промяната уби България, перфектната буря ще дойде догодина

"Промяната уби България" - така коментира случващото се през последните седмици в България лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещение в Димитровград. 

"Аз не знам и няма специалист в света, който да каже как работи такъв модел, в който трябва да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата. Дърва - няма, земеделие... Такъв модел на управление няма. Но перфектната буря ще дойде догодина. Перфектната буря, която ще занули докрай", каза Борисов.

Корнелия Нинова: За да се върне на власт, Борисов лъже от сутрин до вечер

"Последни издихания има държавата да може нещо да се спре. КЕВР дава 60% отгоре на цената на газа, а в същото време 800 млн. нов кредит, за да дотират газа. Кой ще върне и този кредит. С една дума - даваш 800 млн. да купят нещо, което е с 30% по-скъпо от тавана. С кое ще върнеш кредита, а кредитът е на данъкоплатците. 800 млн. е два пъти колкото магистрала "Марица" или все едно две Марици дадоха. Те половин година ни обясняваха, че не се строиха, а защо не ни показаха как се строи", допълни той. 

„Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни направят клиент. Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът трябва да има поне мъничко, за да си плати", посочи Борисов.

И добави: „Колкото и да се мразим с Радев и неговото правителство не заслужава това. Виновниците са тези. Аз не знам как се управлява държава на дотация. Такова перпетуум мобиле аз не мога да управлявам".

Източник/ци: Борисов: Промяната уби България, перфектната буря ще дойде догодина - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!