Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истинската криза започна в САЩ, в Европа ще е през ноември, а в България около... Представлява икономическо цунами, което ще стопи всички ваши спестявания... направете следното веднага...

Николай Марков

В България към този момент няма нито една криза и всеки, който ви говори подобни глупости е просто говоряща глава. Експертите в областта на идентификацията и контрола на кризи са точно седем човека и нито един от тях не работи в държавния сектор, нито е свързан с него. Това е причината заради която политиците и техните партийни "експерти" са предприели действия с които да ви внушат, че всичко което ви се случва е следствие на тази или онази криза. Нищо подобно!

От направения от мен мониторинг на публичната среда не открих нито един политически лидер, който да не говори за кризи. Очевидно тези хора нямат никаква представа от тези неща, но са им безкрайно удобни, за да обяснят соствените си немощи и некадърност. Сега по същество.

Истинската криза започна преди няколко месеца в САЩ и е свързана с неконтролируема рецесия. Седем щата са потопени буквално "под водата" и предстои потопяването на още три до края на месеца. Това е сериозната криза, която ще дойде в Европа през ноември, а в България около февруари-март другата година. Представлява икономическо цунами, което ще стопи всички ваши спестявания и ще предизвика невиждана продуктова криза. Не може да бъде избегната и всеки, който прави планове за неутрализиране на последствията е аматьор. Омекотяване също е невъзможно, защото изгубихме твърде много време в безсмислени занимания, вместо да се подготвим. Такава подготовка на цялата държава в това нейно състояние е невъзможна за следващите шест месеца, който и да се прави на управляващ потъващия кораб.

Ако ме послушате и ми вярвате направете следното веднага:
- защитете достъпа си до парите с които разполагате като спестявания в банкови сметки. Защитете и тях самите!

- намалете значително и рязко потреблението /лично и семейно/, особено от излишни хранителни стоки, електричество и горива. Тези неща стопяват парите ви.

- започнете да се снабдявате с продукти от първа необходимост и лекарства, които да ви стигнат поне за две години. Това не е загуба, а перфектна инвестиция.

- не продавайте и не купувайте никакви имоти. Пазарът ще бъде изкривен и в него ще плуват само хищници.

- не подценявайте това, което предстои и не познавате все още. Не си забивайте главите в пясъка, а гледайте смело и уверено.

- не слушайте какво ви говорят политици, държавници и техните експерти. Преди и по време на този период на икономическа рецесия те ще лъжат най-много.

- направете си виртуален семеен бункер, въоръжете се и не излизайте от него за времето на кризата, която предстои...

- запомнете, че това ще има начало и край, независимо какво ще се случи.

- не забравяйте, че евентуалното ни въвличане във война е начина по който политиците ще прехвърлят собствените си престъпления върху нас и ще оправдаят себе си чрез войната.

За часове отпушиха целия износ на българско оръжие

Американски войници идват в България да бранят източния си фланг на НАТО

Американски войници ще бъдат разположени в България като част от плановете на НАТО за възпиране и отбраната на източния фланг. Това съобщава туитър акаунтът на  мисията на САЩ в НАТО.

От съобщението не става ясно каква част от 2400-те военни от американската 101-ва въздушно преносима дивизия ще останат в България. Останалите ще бъдат разположени в Румъния, Унгария и Словакия.

Американските войници ще участват в усилването на източния флаг, където има батальонните бойни групи, специално създадени с решение на НАТО и одобрено през март и май от българското правителство.

Отбелязва се, че 101-а въздушнопреносима дивизия е известна като "Крещящите орли". Тя е била за първи път в Европа по време на Втората световна война, съобщава БНР./ Tribune.bg

Това от мен! Предупредени сте, което означава въоръжени.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!