Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Левите говорят за бизнес, "десните" пропагандират политики на европейското ляво! Кои са по-големи комунисти?

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

"десните" пропагандират политики на европейското ляво!

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

/ПогледТВ/ „Ако след изборите се стигне до сформиране на правителство, то ще е изключително грозен политически Франкенщайн, дори по-грозен от този на предходната четворна коалиция. Единственият вариант, който може да се случи, че да има управление, е коалиция между Продължаваме промяната и ГЕРБ - да плеснат с ръце и да се прегърнат. Това ще е пагубно за България. Ще изпълнят американската мечта. "

"Това кръвосмешение няма да просъществува дълго. Но щом наблюдавахме случилото се правителство досега, не изключвам и този вариант. Надявам се българските граждани да са достатъчно мъдри и да не го позволят, т.е. резултатите от вота да не стигат и математически, за да се сформира широка евроатлантическа коалиция.“ Това каза в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, журналистът и анализатор Тодор Беленски. Според него голяма част от хората са били заблудени, че в настоящите партии има политици, които са искали да демонтират модела на ГЕРБ, но се е видяло, че това не е така. „Моделът на ГЕРБ е много устойчив, защото е клиентелистки. Той беше продължен, макар и с други способи и маниери от други политически играчи“, добави Беленски.

„Акцията на ФБР с обиск на дома на Доналд Тръмп силно ми напомня на опит за сплашване. Той още не се е кандидатирал на изборите за президент на САЩ, но все повече се говори, че ще го направи. Обискът е прекрасен начин да го принудят да не го прави. Тръмп успя да поразмести пластовете в американската политика. Далеч съм от мисълта, че американският индустриален капитал е бял и пухкав, но за разлика от финансовия капитал там, то индустриалците оставят устои зад гърба си и производство. По-малкото зло за света са американските индустриалци, които са насочени към вътрешната си политика, за разлика от финансовия капитал, който експанзира чрез военни бази, организации, като тукашната Америка за България, които пряко се намесват във вътрешните работи на редица страни. Финансовият капитал се е окопал, но гражданите в Америка усещат, че нещата не вървят добре. Днес той е изплашен, че може да изгуби властовите си позиции за дълго. А Доналд Тръмп няма да допусне грешките си от предния мандат - да не преследва корупцията на всички властови и медийни нива“, категоричен беше Тодор Беленски.

Цялото интервю с Тодор Беленски, вижте във видеото.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Тодор Беленски: Ако се стигне до коалиция между ПП и ГЕРБ, ще е грозен политически Франкенщайн - Алтернативен Поглед - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!