Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Атанас Пеканов: Не е морално да се търгува с Русия, дано не стигнем дотам



Майк Флин: Америка е превзета от комунисти
Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

"Не виждам индикации служебното правителство да е направило завой към "Газпром". Имаме кризисен щаб и полагаме всички усилия да осигурим доставки на природен газ на приемливи цени. Нашите надежди са за нови доставчици. Не е морално да се търгува с руските доставчици, но все пак някои страни от ЕС го правят. Да се надяваме, че ние няма да стигнем дотам", това заяви служебният вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов. 

"За да получаваме плащанията си от Брюксел трябва да отчетем дадени резултати. Много дълго време България е игнорирала изискванията и реформите на ЕС. Сега трябва да ги приложим и то по-скоро. Страната ни трябва да продължи да се движи, за да влезе в клуба на развитите икономики. Надяваме се да поканим генералния секретар на ОИСР в България. Това е един от основните ми приоритети, откакто встъпих в длъжност", каза той пред Би Ти Ви. 

"Като служебен кабинет нашата отговорност е процесите в държавата да продължат да се движат. Аз винаги съм бил част от служебния кабинет в качеството си на експерт, а не като политик. Съсредоточен съм по-скоро в академичните среди и нямам политически идеи към момента. Не сме водили разговори с Продължаваме промяната за присъединяване към тях. За момента не съм идентифицирал политически проект, към когото да се присъединя", заяви вицепремиерът на въпрос дали би се присъединил към политическа партия. 

"Кабинетът Петков се случи в една среда на изключителна турбуленция в цял свят. Енергийната криза е в цяла Европа и всичките тези проблеми натежаха на кабинета. Правителството беше поставено в средата на геополитическа криза и енергийна криза, не беше лесно да се управлява през последните 6 месеца", оцени Атанас Пеканов правителството на Кирил Петков.

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Атанас Пеканов: Не е морално да се търгува с Русия, дано не стигнем дотам | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!