Следвайте "Буднаера" в Телеграм

“Радев, вън!” - протестиращите от ДБ и “Промяната” развяха американското знаме пред президентството

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Граждани се събраха пред президентството на втори пореден протест под надслова #ГАZwithme. Организаторите посочват, че целта е да се окаже граждански контрол на действията на служебното правителство.

На демонстрацията срещу подновяването на договора с "Газпром" развяха американското знаме, а сред протестиращите пред фонтана бяха представителите на "Боец", сестри Малееви, ексдепутатът от ДБ Стоян Михалев, лидерът на "Ние идваме" Арман Бабикян.

Протестиращите настояват за стопроцентова диверсификация на доставките на газ.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Организаторите от #ГАZwithme обявиха, че очакват отговори от държавния глава за доставките на газ и премахване на монопола на "Газпром" и "Лукойл".

Протестиращите оповестиха, че са изпратили и седем въпроса към служебното правителство и политиците по актуалните за страната проблеми, като отговори са получени единствено от "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

Противниците на възобновяването на договора с "Газпром" питат - с кои доставчици на нефт и газ да преговаря България, какво предлагат за подсилване на отбраната на България, какви мерки в подкрепа на украинските бежанци предлагат, каква позиция ще заемат по исканията на Русия за екстрадиране на руски граждани, критикуващи войната на Русия в Украйна, и чий е полуостров Крим. Последният въпрос е препратка към изказване на Румен Радев от 2017 г., че в Крим "се вее руски флаг и това е реалността", съобщава БНР.

Сред другите въпроси са такива за организацията на предстоящите избори и за членството на България в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Лидерът на известното от протестите за съдебна реформа и срещу кабинета "Борисов" сдружение "Боец" - Георги Георгиев, обяви пред множеството, че организацията започва подписка за предсрочното отстраняване на президента Румен Радев от поста, съобщи БТА.

Причините са позицията на държавния глава за Крим и действията на служебния кабинет посока на нов договор за доставка на газ от "Газпром". Георгиев добави, че по темата предстоят разговори с "Продължаваме Промяната" и "Демократична България". 

Участниците в протеста обявиха, че ще отидат в петък следобед пред енергийното министерство и ще накарат министъра да подпише пред тях декларация, че няма да подписва никакви договори за доставката на руски газ.

След този призив протестиращите започнаха да скандират: "Радев, вън!".

"В общи линии, очакванията са да се организират предсрочните избори и да не се предприемат радикални стъпки, примерно като подписване на нов договор с "Газпром", коментираха пред общественото радио участници в протеста.

"Аз мога кажа, че всъщност съм гласувала за президента Радев. Така че идвам на протеста и с голямо разочарование, защото той, въпреки че не го е казал ясно, че подкрепя Русия и нейната война, но с действията си и с бездействията си това някак си се набива на очи", коментира гражданка, включила се в демонстрацията.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: “Радев, вън!” - протестиращите от ДБ и “Промяната” развяха американското знаме пред президентството | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!