Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слънчасал ли е президентът Радев

Автор: Петьо Блъсков

Институциите трябвало да работят за повишаването на доверието в машинния вот, казал президентът Радев на среща с ЦИК, МВР, МВнР, МП и т. н. Този човек или не се чува какво говори, или е слънчасал. Цял свят и особено Европа няма милиграм доверие на машинния вот.

Машините са изхвърлени от изборния процес със съдебни решения поради невъзможността да се осигури външна ненамеса в софтуера на устройствата. Отношението на цивилизования свят към това гласуване е кристално ясно – дава възможност за манипулиране! А нашият президент дава нареждане да се повишавало доверието в този мошенически вид гласуване! 

Така Киро и Асен смятат да спечелят изборите! По АМЕРИКАНСКИ! Продуцент проникна при машините за гласуване, разкри всичко

Проф. Христова: Никой не може да каже какво се е случило в „черната кутия“ на машините

Със сигурност доверието ще се повиши, след като се разбра, че машините си седят в частен склад, държавата си плаща на собственика да ги пази, а отвън за парлама стои паркирана камионетка на жандармерията. Какво става в склада знае само чорбаджията. Та тоя същия чорбаджия го няма на срещата при президента да каже как е осигурил охраната на машините вътре в склада. 

Няма ги и киберспециалистите, които ще пишат кодовете и ключа за тях, необходими за работата на машините. Няма кой да гарантира тайната на тяхната работа. Никой не ги знае кои са и на кой господ се молят. А нали се сещате, че тоя господ ще им спусне заповедите, как в последния момент машините да започнат сами да гласуват, за когото трябва. 

Това ни чака. Манипулирани по венецуелски избори, за да няма грешка. Както верно отбелязах преди тридесетина години във великия тогава вестник „168 часа“, пред родината се открива широк бананов хоризонт. Е, сбъдна се. Както всичко написано от нас – Пресгрупата! 

А колкото до президента Радев, той идеално се вписва във властовия естаблишмънт на банановата република България.   

Източник/ци: Слънчасал ли е президентът Радев - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!