Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къде изчезнаха 9 милиарда лева, които ПП опука в началото на жалкия си мандат?

Николай Бареков Буден Журналист

Според новия служебен министър на МРРБ, а не според ИТН, ГЕРБ, ДПС и т.н., за 7 месеца правителството на Кирил Петков, Асен Василев и оня Лорер не е дало нито 1 лев за ново строителство на нова пътна инфраструктура и е забавило умишлено газовата връзка с Гърция. Нито лев. Нито лев за Хемус 1,2 и 3, която ужким се строи. Нито лев за нови пътища в Северна и Северозападна България. Нито има газова връзка, въпреки "официалното откриване".

Следват въпросите:

1. Кой ще носи отговорност за жертвите на ПТП?

2. Защо Киро Петков лъжеше, че строи ударно газовата тръба с Гърция?

3. Като няма тръба - на газовите посредници ли да разчитаме?

4. Къде изчезнаха 9 милиарда лева, които ПП опука в началото на жалкия си мандат?

5. Къде са 9-те милиарда?

6. И пак. Къде са 9-те милиарда? Ало, Кире?

7. И пак. Къде са 9-те милиарда? Асене?

8. И още. Къде са 9-те милиарда? Лорере?

9. КЪДЕ СА 9 МИЛИАРДА?

10. Абе, къде е Гешев?

Ало, вие двамата почЕтените, къде? Къде се изнизвате като пръдня из гащи? Я върнете първо парите, па после бегайте! Парите на еугЛена от ББР в конфликт на интереси - 8 бона в евраци на месец и по 200€ на час, дето не били кражба, а били куролации на парапета! Незаконните заплати на Кирча като служебен противоконституционен министър, комисионните от сделките с газа.... тези пари доказано дължите на българския народ. За другите кражби и рушвети се молете Гешев да спинка още. "Нямало било кражби"? Че вие не спряхте да крадете и то най-нагло и профански пред очите на целия народ по тъпи не-харвардски схеми, ами направо магураджийски схеми като схемите на вашите босове едно време. /Facebook

Дали след непрежалимата преждевременна загуба на г-ца Лена госпожа Лорер ще поеме и нейната функция на трансмисия между "силните мъже" на промяната? Тя е доказан дялан камък за всички министерства и държавни бордове! Никой не гледа дипломите, важното е кой как се хвали и самопрезентира при тези амбулантни измамници.

May be an image of 1 person, sitting and text

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!