Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев и Кирил Петков влизат в затвора заради „Газпром“!

Асен и Киро отиват зад решетките като национални предатели!

„Газпром“ „закопчава“ лидерите на ПП

Краят на Кирил Петков и Асен Василев идва не само в политически план. Оказва се, че двамата могат да бъдат заведени под национална отговорност заради скандала с „Газпром“. Изданието „Филтър“ разкрива, че бивш шеф в енергетиката може да ги тикне зад решетките за дълго.

Официалното обвинение е за предаване на националните интереси. Начинът, по който са го направили обаче, е чрез механизъм от схеми в енергетиката, раздаване на скандални комисионни и съмнителни сделки. Всичко е в полза на други държави.

kiro-asen_600x420

Кирил Петков и Асен Василев отиват в затвора

Николай Павлов, който оглавяваше „Булгаргаз“ и бе отстранен от поста именно от ПП, е изразил готовност да разкрие всичките далавери на Кирил Петков и Асен Василев. Той твърди, че има доказателства и свидетели, които могат да тикнат много хора от „Продължаваме промяната“ в затвора.

Павлов твърди, че Кирил и Асен умишлено са унищожили „Булгаргаз“ като доставчик на природен газ за България, за да задоволят чужди интереси. Това е подсъдно и противоконституционно.

Все още не е ясно откъде България ще се сдобие с газ след август. Очаква се страната ни пак да се отоплява с руски газ, но чрез посредници, което ще оскъпи доставките. Това е против националните ни интереси, които не вълнуват по никакъв начин Кирил Петков и Асен Василев.

Източник/ци: Асен Василев и Кирил Петков влизат в затвора заради "Газпром"!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!