Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Отказах 7 млрд. евро от ЕС, защото искаха да въведа...

Виктор Орбан не може да приеме за нормални европейските “ценности”!

Унгарският премиер е единственият лидер на страна – членка на ЕС, който е отказвал финансиране. Това се случи преди година, когато Виктор Орбан отхвърли 7 млрд. евро.

Той се върна към тази тема в интервю, където разясни защо е постъпил така. Причината е, че не е искал да даде страната си на джендърите.

“ЕС ми предложи 7 млрд. евро, за да въведа в учебниците ЛГТБИ общностите. Те искаха децата от малки да учат за джендърите. Такава извратенящина не мога да допусна дори за всичките пари на света”, отсича Орбан.

Виктор Орбан не продаде Унгария на ЕС и затова е сред най-мразените евролидери

Той е сред ревностните защитници на християнското семейство, а то включва само съюз между мъж и жена. Затова за него всичко друго произлиза от сатанизма.

“Дяволът се е вселил в ЕС. Някога това беше съюз за развитие на Европа, а сега е истински упадък.”, коментира още унгарският премиер, който има цели 5 деца.

Той е известен с това, че поощрява раждаемостта. Неслучайно въведе закон в Унгария, според който всяко семейство получава по 33 000 евро за трето дете, а майката получава 6 години отпуск по майчинство.

Виктор Орбан не харесва хората с обратна сексуална ориентация, защото те не се възпроизвеждат, което според него е против законите на природата.

Източник/ци: Виктор Орбан: Отказах 7 млрд. евро от ЕС, защото искаха да въведа ЛГБТИ общностите!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!