Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Журналистът Васил Петев: Киро не е българин, а Асен не е мъж! Ще прегърнат и на Ким Чен Ун, ако Байдън им каже!

Васил Петев разби на пух и прах правителството, което вече е в историята!

Журналистът Васил Петев винаги е бил голям критик на Бойко Борисов, но това не значи, че харесва Кирил Петков и Асен Василев. Той не ги възприема като по-малкото зло, а като същото зло.

За Петев “Продължаваме промяната” е същото антибългарско нещо, каквото е и ГЕРБ. Той публикува думи, с които разнищи Киро и Асен, обявявайки ги за лъжци и антибългари.

Журналистът написа, че те са били командировани от Джо Байдън в България, а задачите им са били изцяло в интерес на САЩ и против България. Най-голямата им задача е била да ни скарат с Русия.

Васил Петев срина Киро и Асен

Петев твърди, че според експертите в АЕЦ Козлодуй не може да се работи с американски газ, но на Киро и Асен изобщо не им пука за това. Те имат задачи за изпълняване и не ги интересува какво мисли народът, нито как живее.

Журналистът е категоричен, че това правителство е тотална издънка. Той се съмнява и в професионалните качества на Асен Василев, като го определя като никакъв мъж и никакъв финансит.

Кирил Петков пък го определя за мъж, който обаче не е българин. Това показват всичките му действия дотук, защото е пряко подчинен на Байдън. Петев дори си позволи да напише, че Киро и Асен биха направили орална любов на Ким Чен Ун, ако Байдън им нареди.

Васил Петев съсипа и Корнелия Нинова. Според него тя не е никаква социалистка, а я интересува само властта. Целта й няма нищо общо с народното благо.

Източник/ци: Журналистът Васил Петев: Киро не е българин, а Асен не е мъж! Ще дух@т и на Ким Чен Ун, ако Байдън им каже!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!