Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗВОД: Кирил Петков разкри връзката си с Лена? (СКАНДАЛНА СНИМКА)

Бившият вече премиер Кирил Петков афишира връзката си с говорителката на досегашния кабинет Лена Бориславова в последния миг от пребиваването си на "Дондуков" 1. Двамата, без да се свенят от наличието на десетки камери и репортери, се хванаха за ръка по стълбите към изхода от сградата. 


Безспорно сключените силно длани на двамата политици или зрителна измама? 

Само преди няколко дни, както Lupa.bg писа в четвъртък, на последното заседание на кабинета "Петков", Бориславова се появи в залата без годежния пръстен, връчен й от Мирослав Иванов. Последният шеф на Народното събрание е в дългогодишна връзка с Лена, като двамата делят един покрив в столичен апартамент. 

След серия спекулации, че всъщност Бориславова и Кирил Петков имат връзка, тя реши да отиде в Народното събрание и в кулоарите демонстративно показа бижуто пред свои колеги от "Продължаваме промяната". 

Кадърът днес е дело на БНТ и недвусмислено показва повече от колегиалните и приятелски, както ги определи Лена преди няколко седмици, отношения с екс министър-председателя. Безценният кадър е хванат и от агенция "Булфото". 

Източник/ци: РАЗВОД: Кирил Петков разкри връзката си с Лена? (СКАНДАЛНА СНИМКА) - Lupa BG

Лена кърши длани след снимката: Не съм сграбчила Кирил Петков - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!