Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПРОМЯНА: Киро се засрами, отказа нудизма

Премиерът Кирил Петков, чиято власт изтича след броени часове, в продължение на няколко десетилетия е бил запален нудист, научи „Уикенд”. Тен на голо било сред любимите хобита на младия бизнесмен, преди да поеме властта и да попадне под светлината на прожекторите.

Нудисткият уклон на Петков не бил само запазена марка на министър-председателя в оставка, а по организъм се препичали на плажа и съпругата му Линда, както и баща му Петко.

Опитите на Петков да запали и щерките си по органичното събиране на тен обаче ударили на камък – единствено невръстната Ани в началото на съзряването си била склонна да обикаля пясъка без бански.

По-големите му дъщери Ема и Ванеса никак не харесвали да се пекат голи редом до баща си, майка си и дядо си, без значение, че Петков избирал чуждестранни дискретни плажове, разказаха за вестника запознати с предпочитанията на премиера.

Щом обаче станал разпознаваемо лице, Кирил Петков се принудил да сложи бански, а нудизмът отишъл в историята. Баща му Петко и съпругата му Линда също не си и помисляли повече да рискуват да попекат интимни части, тъй като можело да станат хит в медиите.

Повод за припомнянето на уклона на Петков към плажуването дибидюс бе поредната драма с присъствието на премиера на море.

Преди броени дни посетители на плажа „Корал” – смятан от мнозина за почти еднолична собственост на Петков и татко му, възмутени коментираха, че „мутри са населили пясъка, пазейки неизвестно кого”, ала се оказа, че това са гардове на НСО, които бдят над спокойния тен на министър-председателя и семейството му.

Самият Петков разясни, че иска или не, по закон е длъжен да води държавната охрана със себе си на плажа, тъй като те го пазят дори и във водата.

Баща му Петко пък веднага показа сина си в пясъка и внучките си, които скромно без гардове около себе си разглеждат изложба край водите на „Корал”. Опитите да се елиминира общественото недоволство обаче удариха на камък и Петков се принудил да помоли гардовете си да стоят отстрани и да не се набиват на очи. С други думи – нарушил закона и ги пропъдил от периметъра, който са длъжни да охраняват.

„Сега нас ще глобят, ако нещо се случи с него, тъй като сме длъжни да го охраняваме плътно и дори да влизаме с него във водата”, разгневено коментираха служители на НСО пред „Уикенд”.

Момчетата са притеснени за службите си, тъй като стане ли нещо с Петков, те носят цялата отговорност. Въпреки че нарушава правилата, Кирил Петков разпоредил заради острите критики на туристи, гардовете му да стоят на дистанция и да го пазят по-дискретно – нещо, което не е позволено и нарушава закона за НСО.

Всеки петък премиерът и семейството му потеглят от София за „Корал”, където Петков има имот точно до хасиендата на мафиотския бос Евелин Банев-Брендо и поляга на горещия пясък до неделя.

Местните вече са свикнали с височайшия си съсед, докато туристи все още се дивят на ордата яки момци, която се изсипва от двете коли, превозващи премиерското семейство и антуража му всеки уикенд на плажа.

За решението на Петков да се отърве от присъствието на охраната си разказа и очевидец на новите прищевки на премиера. Мартин Ралчевски опъва чадъра на пясъка със семейството си и зърва премиера, който плува необезпокояван в морето. После се изтяга под чадъра отново обкръжен само от Линда и децата.

„Той беше с баща си, жена си и навярно с една от дъщерите си. Лежат си под чадърите и нещо си говорят. Около тях има доста други плажуващи. Охрана обаче няма”, издава за новите порядки туристът, който признава, че дори се запознал с премиера и си поговорили.

 Според запознати странното съвпадение на очевидец, който ден след възмутителния коментар за налазен с гардове премиер, открива, че Петков плажува без телохранители, е просто пиар-акция на баща му Петко за лъскане на имиджа на премиера като „човек от народа”.

Източник/ци: ПРОМЯНА: Киро се засрами, отказа нудизма - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!