Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Херо Мустафа: Много хора в България са осъзнали, че Русия няма какво да им предложи, освен "лъжи и войни"! Киро: Корупцията и руското влияние са едно и също нещо

Политици в България се възползват от руската пропаганда и манипулация, за да трупат краткосрочни ползи. Това каза посланикът на САЩ Херо Мустафа на форум в София, посветен на войната в дигиталната ера, предаде БНР.

"Онова което виждам тук, говорейки като партньор и съюзник на България, са политици, които се възползват от манипулацията, за да постигнат полза в краткосрочен план. Но ефектът е с дългосрочни последици. И има опустошителен ефект върху обществото – подрива доверието, увеличава страха. В тази дигитална информационна война бойното поле се простира до там, докъдето се простира технологичната вселена," коментира тя.

Посланик Мустафа отбелязва, че много хора в България са осъзнали, че Русия няма какво да им предложи, освен "лъжи и войни".

"И лично съм ставала свидетел на силата, която българите и хората от региона да се обединят срещу тази безпрецедентна заплаха и да помогнат на украинските хора по време на криза. Да показват изключителната си подкрепа към жертвите на този конфликт, да отворят домовете си за бежанците," заяви още Херо Мустафа.

Киро: Корупцията и руското влияние са едно и също нещо

„Ние сме следващите в списъка на Кремъл“ - с това заглавие изведено от думи на премиера в оставка Кирил Петков, британският вестник „Таймс“ разказва за политическата ситуация в България. 

Пред британския журналист Том Кингтън, Петков заявява „Ние ограничихме корупцията локално, но открихме, че имаме по-голям враг: руското проникване. Не разбрахме, че корупцията и руското влияние са едно и също нещо. Корупцията е най- добрият външнополитически инструмент на Москва на Балканите“. /Източник bTV

Bogomil Bonev: Да изясним някои опорки на русофобите:

- Русия има шпиони под дипломатическо прикритие.
Отговор: Всички страни имат. Това е правило, а не изключение. Важи даже за нашата опоскана страна... А персоналът на американското посолство е хиляди.

- Русия упражнява газов шантаж.
Отговорите са повече от един.
а. САЩ пък упражняват доларов шантаж. Дори не им позволиха да си платят дълга.

Западът изключи Русия от системата за международни разплащания SWIFT.
б. Кражба на валутните резерви. Западът получи газ, плати го в собствена валута и после я замрази в собствените си банки. Чиста кражба по всички... Повече: Богомил Бонев: Да изясним някои опорки на русоф...

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Херо Мустафа: Политици в България се възползват от руската пропаганда за краткосрочни ползи

Петков пред „Таймс“: Ние сме следващите в списъка на Кремъл

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!