Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЧУТОВНО ОТКРОВЕНИЕ: Влюбена в Петков депутатка дарила Ви "Просто Киро": Да, управляваме държавата като стартъп компания (ВИДЕО)

Деница Симеонова дарила прозвището на премиера "Просто Киро", пак се раздаде

Влюбената (тайно - б.р.) в премиера в оставка Кирил Петков депутатка от "Продължаваме промяната" Деница Симеонова, за пореден път блесна в публичното пространство с чутовен гаф. 

След като дебютира в пленарната зала преди няколко месеца с изказване, взривило я от смях, заради купищата суперлативи, изречени по адрес на Петков, днес напористата врачанка с миловидно лице, се зае да валидира тези на... ГЕРБ. 

"Управлява ни правителство в оставка, което не е способно да се справя с кризите, а ги задълбочава. Според нас една от причините за липсата на адекватни решения е, че

няколко фамилии управляват държавата като частната си или стартъп компания", каза преди броени дни шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. 

А днес Деница, измислила прозвището на премиера, при това от трибуната, "Просто Киро", потвърди дума по дума мнението на русенската народна избраничка:

"Държавата за стартъпите и държавата като стартъп". А мотото се е родило в главата на блондинката по повод историческото вдигане на прага за регистрация на фирмите по ДДС до 100 000 лева, прието от НС миналата седмица окончателно.

"За пръв път от 20 години прагът за ДДС се вдига на 100 000 лева. Това сваля финансова тежест както за старт-ъп, така и за малките компании. Важна законодателна промяна направихме и на Beam пазара.

Тя отваря широко вратата за финансиране на компании с потенциал, които вече могат да набират финансиране до 8 млн. лв. годишно. Това помага на бизнеса да расте и на капиталовия пазар да бъде по-атрактивен", казва още изгряващата звезда на "Промяната" в интервю за "Капитал" днес. 

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: ЧУТОВЕН ГАФ: Влюбена в Петков депутатка: Да, управляваме държавата като стартъп компания (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!