Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фон дер Лайен се пошегува: Никой в Европа няма да мръзне тази зима... като намали потреблението на газ

Путин се опитва да изнудва и разделя Европа с енергийни доставки, но отново ще се провали, каза тя

С предложението на Еврокомисията за намаляване на потреблението на газ с 15 процента от първи август до 31 март, обяснява тя, е възможно да се изкара зимата безопасно, дори при пълно спиране на доставките от Русия

Ами сега?! България не може да свие потреблението си на газ... "което ще е трагично за нас"

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви в интервю за австрийския вестник "Курир", че руският президент Владимир Путин няма да успее с изнудването на енергийните компании и подчерта, че никой в Европа няма да мръзне тази зима. 

"От началото на войната в Украйна Путин се опитва да изнудва и разделя Европа с енергийни доставки, но отново ще се провали", казва Фон дер Лайен. 

С предложението на Еврокомисията за намаляване на потреблението на газ с 15 процента от първи август до 31 март, обяснява тя, е възможно да се изкара зимата безопасно, дори при пълно спиране на доставките от Русия. 

Относно нормализирането на отношенията с Русия Лайен отговори, че нормални отношения с Путин са немислими и отхвърли възможността за спиране на подкрепата за Украйна.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: Фон дер Лайен: Никой в Европа няма да мръзне тази зима

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!