Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако европейците не знаят какво е живот в контрол, то ние много добре знаем

Режимът на ток в соца предвещаваше разпадането на соц системата и това го видяхме с очите си. Абсолютно съм сигурна, че какъвто и да е режим на тока и парно ще доведе до бърз край на европейската система. За разлика от европейците и американците (и канадците и австралийците) ние знаем много добре какво е тоталитаризъм и цензура и всички други красоти. Така че, не би следвало нормален българин, който има живот в соца, да се връзва на политиките на демократичната тоталитарна система, защото тя повтаря всичко от социалистическата. Което впрочем ме навежда на мисълта, че Западът дори не можа да измисли нещо по-интересно, а прекопира едно към едно болшевишката революция и съветската система в Източна Европа, даже и концлагерите не можа да се въздържи да пропусне.
Ако европейците не знаят какво е живот в контрол, то ние много добре знаем и би трябвало да сме трезвени при лудостта, която ни прожектират за свобода и демокрация.
Та направо го виждам - Зъзнещи с маски в противоатомното скривалище!
И защо?
Защото някой не желае Западът да му определя живота.
Режим на тока и парното много бързо ще доведе ЕС до дръвника.
От вчера, войната, която се предава по телевизорите, не реалната война, се надъхва с нови мускули. Украйна събирала 1 милион армия и я хвърля срещу Русия за отвоюване на Донбас. Тази новина тече по всички световни глобалистки канали, разпространена от офисите на Зеленски (разбирай Подоляк и Арестович между две шмъркания) и военният министър, когото някои сили в украинската армия желаят да заменят с друг, по-нормален. Вървят и други пропаганди, една много главна има, тя не спира.
Че Русия е изключително неподготвена военно, Шойгу е глупак, армията е гладна и недокомплектована, новите им оръжия не стават за нищо, ако изобщо съществуват, имат един бомбардировач, който не работи. Такива материали могат да се намерят и в самата Русия.
Да, сигурно е така. Аз не зная.
Сигурно са прави американските военни разузнавачи, експерти и анализатори, както и европейските и дори българските, които считат, че Русия е слаба, а Путин е идиот. Сигурно са прави и руските анализатори с тези мнения.
Аз ще чакам да видя крайният резултат, тогава ще броим пилците.
Само знам едно, че за тези 30 години западните военни сили не се развиха, останаха си на технологиите от тогава. А руските поизмислиха някои нови неща. Е, сигурно не работят, или са откраднати, както твърдят чуждите наблюдаващи. Американската армия не е воювала в открит бой мисля никога. С две три изключения в Италия и в Германия през 43-та и 45-та. После премина само на режим борба с ислямисти, а във Виетнам ми се струва, че беше победена по всички тактически точки. Та ще чакам да видя кой ще се окаже прав.
Дали Русия и цялата и прогнила система или Украйна и целия Запад, който застана зад нея.
За да не спорим, просто ще наблюдаваме.
Засега не съм забелязала руската страна да не е успяла в нещо. Е да, потопиха и флагмана. Да.
Партията на Шиндзо Абе печели мнозинство в японския парламент. Разбираемо. Интересно е намерението и обаче, впрочем това е житейската мисия на фамилия Абе, която генетично приключи с убийството, защото Шиндзо Абе няма деца.
Мечата на политиците Абе, баща и син, е била да се промени японската конституция и да се премахне частта за немилитаризирането на Япония, наложена и от Съюзниците като държава, загубила Втората Световна Война. Либералната партия на Япония, на Шиндзо Абе, иска отново на воюва. Япония иска да воюва! Много ми е интересно с кого. Знам отговора много добре, просто ми е интересно.
Светът може би е добре да използва ситуацията и всички да си покажат рогата, че да се види всичко, че да се изплющи яката, че да имаме шанс за нов нормален свят!
Щом не може с добро и с разум може с лошо и с безумие.

Автор: Анастасия Гешева, фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Ако европейците не знаят какво е живот в контрол, то ние много добре знаем

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!