Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Томислав Дончев и Дани Митов с атака към Борисов да се дръпне МНОГО назад

За напълно неочакван обрат на политическата сцена в България научи Narod.bg. Вече е сигурно, че народът отива на избори тази есен. Дори се знае точната дата – 16 октомври. Предстоят обаче много сериозни промени, които ще изненадат електората и от дясно, и от ляво, и от центъра.

На вота тази есен се очаква ГЕРБ и „Промяната“ да са с незначителни разлики в резултатите и засега е трудно да се прогнозира кой от двамата играчи ще е на първо място. Няколко социологически анкети обаче категорично показват, че първа политическа сила наесен ще е ГЕРБ с 1-2 процента преднина. Така партията със сигурност ще участва във властта.

Изненадата обаче е, че двамата втори в ГЕРБ – Томислав Дончев и Даниел Митов, са се заели сериозно да убедят лидера Бойко Борисов да се дръпне МНОГО назад. Бившият премиер няма да се оттегля, нито да става почетен председател като Сокола, а само да се дистанцира достатъчно, за да се отърси ГЕРБ от всички негативи, свързани с името на Борисов.

Narod.bg прогнозира, че следващото управление отново ще е коалиционно, но по съвсем нова формула.

Заедно се очаква да управляват „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и обновената партия ГЕРБ без Борисов. От ПП и ДБ нееднократно заявяват, че е напълно приемливо да се водят разговори с ГЕРБ, но не и с Бойко Борисов.

Бившият премиер трябва да е аут от картинката, заради многобройните скандали около името му – за това натискат и от няколко чужди посолства, съобщават наши източници. Досега Борисов умело лавираше между различните интереси на Запада и Изтока, но вече се налага да се оттегли много назад, за да продължи България напред.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Разкритие в Narod.bg: Томислав Дончев и Дани Митов с атака към Борисов да се дръпне МНОГО назад - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!