Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Синът на Кеворк Кеворкян е хванат да шофира пиян и дрогиран

Синът на Кеворк Кеворкян – Таквор, е задържан за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, съобщи NOVA  като се позовава на източници в полицията.

Той е бил спрян тази нощ от патрул на КАТ-СДВР. 48-годишният мъж обаче отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, за което му е съставен акт. Часове по-късно, около 8 тази сутрин, същият водач е спрян отново от екип на Пътна полиция в ж.к. „Младост -3”. Дрегерът отчел 1.03 промила съдържание на алкохол, а полевият наркотест дал положителен резултат.

Мъжът е задържан в столично районно полицейско управление за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство.

Кеворк Кеворкян: Пияници

В същото време 13-годишно момче е хванато да шофира след употреба на алкохол по пътя между град Раковски и село Отец Кирилово.

Сигналът за автомобил, излязъл от платното и озовал се в близката нива, е получен в четвъртък, съобщават от МВР. На място пристигнали полицейски екипи, които установии, че зад волана седи дете. Направеният му тест за алкохол показал, че в кръвта му има 1,42 промила. Установено е, че преди да се качи в автомобила, малолетният бил със свои връстници на спортно игрище в Раковски, където пили бира. По-късно той се върнал в дома си, откъдето взел ключа от колата на майка си и потеглил към село Отец Кирилово. Детето не е пострадало при последвалия инцидент.

Тъй като момчето е малолетно, то не подлежи на наказателна отговорност. Съставен е акт на майка му за нарушение по Закона за движение по пътищата. Регистрационните табели на автомобила са свалени и той е дерегистриран. 

НА СВЕТОФАР

Полицай е блъснал прокурор в центъра на София, съобщи bTV(link is external). Пострадалият е откаран в болница с наранявания в областта на рамото

По първоначална информация държавният обвинител е пресичал на червен светофар на кръстовището на булевардите "Тодор Александров" и "Христо Ботев", когато служителят на жандармерията го е връхлетял с личната си кола.

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

Източник/ци: Синът на Кеворк Кеворкян е хванат да шофира пиян и дрогиран

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!