Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев прави премиер русофил! Ще връща дипломацията с Кремъл

radev_600x401

Румен Радев възнамерява да работи за връщането на дипломатическите отношения с Русия!

Румен Радев прави кабинет, удобен за Кремъл

Въпреки опитите на правителството в оставка да няма избори, избори ще има, а това предполага преди това съставянето на служебен кабинет. Съставът му ще бъде подбран от Румен Радев, какво е по конституция.

Този път президентът няма да рискува с непознати лица и ще заложи само на такива, на които има доверие. Той не познаваше добре Кирил Петков, когато го назначи за министър на икономиката в първия си служебен кабинет, което позволи на Просто Киро да злоупотреби с доверието му и да го излъже за редица неща, като своето уж минало канадско гражданство, освен това скри факта, че е американофил и русофоб.

Радев вече имал име за премиер в главата си. Това е неговият колега и добър приятел Гълъб Донев, който беше служебен социален министър миналата година, писа „Стандарт„.

Румен Радев ще връща дипломацията с Русия

Донев има богат опит в политиката и е благосклонно настроен към Русия. Той е завършил 35-та руска езикова гимназия в София. Владее отлично руски език и се очаква от него да работи по връщането на дипломацията с Кремъл.

Донев е далеч от прозападните настроения в много отношения. През последната есен той се обяви против неваксинираните срещу Ковид да бъдат отстранявани от работа. По този начин той се застъпи за противниците на Ковид ваксините, което не е често срещано за политик в рамките на ЕС.

Счита се, че Румен Радев ще избере именно него за премиер, защото го познава отлично и е много дипломатичен човек, който ще умее да лавира между Великите сили, за да защити интересите на България.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Румен Радев прави премиер русофил! Ще връща дипломацията с Кремъл

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!