Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: "За нас ако е добре, за държавата няма да е". Идеално ако хубавците от ПП направят кабинет, но за държавата е банкрут!

Бойко Борисов се изказа в типичния си стил!

В типичния си махленски стил се изказа Бойко Борисов, докато беше в Каспичан на една от редовите си „народни обиколки“ из страната. Разбира се, всички въпроси бяха свързани с връчения на БСП и Корнелия Нинова трети мандат за съставяне на кабинет.

Бойко Борисов пак скъса синджира


Германия все комунисти подкрепя и децата им
ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

В типичния си бащино-бай-тошовски стил Борисов успя да разсмее мнозина с уверението, че, видиш ли, той много иска да има правителство. Ама мре да успеят да се спогодят партиите от предишното и да съставят ново, без да се ходи на избори.

„За мен това ще е идеално, за ГЕРБ ще е идеално, защото ако направят кабинет, ПП сами ще се прострелят фатално и това ще им бъде. Аз искам да има правителство, само че за нас ако е добре, за държавата няма да е.

За България това ще значи едно – банкрут.

Те само едно име знаят и само него повтарят – Бойко Рашков. Друго не съществува, освен Рашков и КПКОНПИ. И знаете ли защо реват толкова за него – за да им прикрие далаверите и измамите за милиарди, затова.

Защото иначе тези хубавци ще отидат направо в затвора и то само след половин година управление. Но хич не ги е еня как народът ще кара зимата и в какъв нечуван фалит го вкарват“, разпени се Бойко Борисов.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Борисов: За мен е идеално ако хубавците от ПП направят кабинет, но за държавата е банкрут! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!