Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕС виси на косъм, Виктор Орбан унищожава Европейския парламент!

Виктор Орбан продължава да се опитва да разцепи Европейския съюз!

Лидерът на Унгария се счита от мнозина за Троянския кон в ЕС. Виктор Орбан е руски шпионин в Европа, смятат някои от управляващите в Европа и в интерес на истината имат някои основания за това.

Орбан е европейският политик с най-тесни връзки с Кремъл. Той осигури на Унгария газ на промоционални цени за 10 години напред, а освен това често хвали Русия и Путин, а критикува ЕС и САЩ.

Този път обаче Орбан не само говори, но и действа. Неговата партия е инициатор на идеята Европейският парламент да бъде заличен и Европейският съюз да остане да съществува само в търговски и окономически план. Идеята на Унгария е да се върне Европейската икономическа общност (ЕИО), която през 1993 г. бе претопена от ЕС, пише “Сега“.

Унгарският парламент вече е гласувал това предложение и то е прието. Следва внасянето му пред ЕК.

Виктор Орбан с нов удар срещу ЕС

Според Виктор Орбан ЕС е нещо полезно само от гледна точка на стоковия обмен и икономическите връзки. Но през последните години той е започнал да се меси в политиките на съответните държави – членки, което не е редно.

Според критиците на Орбан пък това е първата стъпка за унищожаването на ЕС и всичко е дирижирано от Владимир Путин. Евроатлантиците считат, че Орбан нарочно се опитва да съсипе ЕС, за да направи услуга на Русия, а в замяна ще получи нови промоции.

“Виктор Орбан се опитва да унищожи демокрацията в институциите на Европа. Не бива да го допускаме”, изригна една от противничките на унгарския премиер Каталина Чех, която е евродепутат.

Предложението обаче има и свои поддръжници, тъй като чрез премахването на европарламента ЕС ще спести много разходи и тези пари ще може да бъдат инвестирани в антикризисни мерки, тъй като Европа очаква много тежка зима през тази година заради войната в Украйна и санкциите срещу Русия.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ЕС виси на косъм, Виктор Орбан унищожава Европейския парламент!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!