Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всичко за фронта, всичко за по-бедата: СТУД, МРАК и чувство на БЛАГОДАРНОСТ?!? Европа е пред режим на тока и отоплението – Путин се предава...

Европа е изправена пред опасност от режим на тока и отоплението. Това идва на фона на намаляващите доставки на газ.

Страните членки трябва да намалят потреблението на газ  с 15 на сто между 1 август т.г. и 31 март догодина. Това е заложено в новия регламент на Европейската комисия за ограничаването на консумацията на синьо гориво през зимния период в Общността. 

Европейската комисия вече поиска от държавите от ЕС да намалят отоплението, за да помогнат на Европа да преживее зимата без руска енергия и без да нанесе опустошителен удар върху икономиката си.

През последните дни руският президент Владимир Путин се заигра със заплахите си да прекрати доставките на газ за блока, но Брюксел иска от страните от ЕС да се подготвят за най-лошото.

Днес стана ясно, че Швейцария може да прибегне до четиричасови регионални прекъсвания на електрозахранването, ако енергийната криза в Европа доведе до недостиг на ток през зимата, заяви в сряда високопоставен представител на комуналния сектор, цитиран от Ройтерс.

Страната се подготвя за недостиг на електроенергия и газ поради войната в Украйна, възможни прекъсвания на доставките на газ и евентуални проблеми в атомните електроцентрали във Франция, въпреки че енергийните доставки засега са сигурни, казаха официални швейцарски представители.

Майкъл Франк, директор на асоциацията VSE на швейцарските електроенергийни компании, каза, че Швейцария планира постепенно да въведе все по-строги мерки за пестене на енергия, ако е необходимо.

Първо, правителството ще поиска доброволни стъпки за икономии, като ще се проведе кампания за осведомяване на обществеността какво предстои през следващия месец.

ЕС се бори да замени руските доставки с по-далечни източници като САЩ, Норвегия, Азербайджан и Алжир.

Но в понеделник Международната агенция по енергетика предупреди, че неруските газови ресурси "просто няма да бъдат достатъчни".

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: СТУД И МРАК?!? Европа е пред режим на тока и отоплението - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!