Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПОТРЕС: Линда Петкова бяга в Канада заради Лена

Съпругата на Кирил Петков планирала да го изостави в разгара на политическата жега у нас и да се върне в родната си Канада, за да си отдъхне от напрежението, възникнало в семейното гнездо след скандалите с Лена Бориславова.

Лена за видеото с Киро: Истинско е, но какво от това, ние сме приятели, познаваме се от години...

Двете сестри на Линда – Шерил и Даяна, настоявали пътуването ѝ да се осъществи още в близките седмици, тъй като семейството не се било виждало от 2 години. Трите непрекъснато поддържат виртуален контакт и канадките не спират да пишат на сестра си в България колко им липсва и как трябва да направи всичко възможно, за да се видят съвсем скоро.

Последния път, в който Линда се прибрала у дома, бил през февруари 2020 г., при това по най-лошия повод, а именно кончината на нейната майка Маргарет.

Тъщата на Кирил Петков издъхнала от рак след дълга борба с болестта, по време на която Линда нямала възможността да бъде неотлъчно до нея, защото не можела да изостави и децата, и съпруга си в България.

За погребението тя отишла сама, без трите си дъщери и мъжа си Кирил.

Две години по-късно канадката все още не е стъпвала на родна земя в Канада, където и до днес живеят баща ѝ Джордж и двете ѝ сестри в семейното ранчо за над 1 милион лева в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия.

Едната от сестрите ѝ е нейна близначка. Двете с Шерил си приличали като две капки вода в по-ранна възраст, но днес сходствата във външния им вид са по-оскъдни. По-голямата им сестра Даяна е първородната и изглежда, няма чак толкова силна връзка с тях, поне ако се съди от комуникацията им в социалните мрежи.

Всъщност близначката на Линда е причината тя да се запознае и влюби в Кирил Петков. Шерил била близка приятелка с него и двамата прекарвали доста време в обща компания, а дружбата им започнала в университета в Британска Колумбия, където били състуденти.

По-късно и Линда се записала да следва там и с Петков се събрали. Оженили се едва 20-годишни, първата им дъщеря Ванеса се родила малко преди да започнат четвъртата си университетска година, а после се появили и по-малките две – Ема и Ани.

Дъщерите на Петкови също не са виждали роднините си в Канада от години, най-вече заради усложненото пътуване зад граница покрай пандемията. Там те имат и несметен брой братовчеди, с които бегло се познават.

Най-много време децата на лидера на ПП и сладкарката изкарват с дядо си Петко – баща на Петков. Баба им Венета – майката на Кирил, продължава да живее също в Канада и след пенсионирането си.

Със сигурност Линда щяла да гостува и на нея, тъй като двете са в близки отношения и се разбират отлично. За последно Венета си дойде в България миналата есен, за да се види със сина си и семейството му, пише „Ретро”.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

Баба Ванга: "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!"

Източник/ци: ПОТРЕС: Линда Петкова бяга в Канада заради Лена - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!