Следвайте "Буднаера" в Телеграм

РАЗКРИТИЕ: Евелин Банев – Брендо живее на яхта в Palmarina – Бодрум (СНИМКИ)

Евелин Банев – Брендо живее на яхта в марината на турския беломорски курорт Бодрум, издаде ексклузивно пред Narod.bg запознат с последното местонахождение на биг боса.

Palmarina, която се намира в квартал Yalıkavak и се простира край брега с множеството си луксозни магазини, кафенета, барове и ресторанти, е убежище на издирвания топ мафиот от няколко месеца, обясни източникът на Narod.bg.

Една от най-престижните марини в Турция, която разполага с места за 620 яхти и предлага всички необходими услуги – от електрозахранване, през хеликоптер до бутиков хотел с плажен клуб, е разделена на две части.

Едната е изключително скъпа и не е по джоба на всеки – тук акостират лодките на милиардери от цял свят, които тънат в нечуван лукс. Именно в тази част на Palmarina е и яхтата, на която се крие Евелин Банев.

Другата половина е за обикновени лодки и не предлага повечето екстри, на които се радват богаташите от цял свят, разкри още източникът ни.

Към баровската марина, в която Брендо разполага с всички удобства като телефон, интернет и т.н., се минава през задължителен скенер за оръжие, за да може милионерите да са спокойни по време на своето пребиваване.

Освен това обучени гардове са на всеки два метра, отново в името на безопасността на ВИП клиентите като Брендо, категоричен е източникът на Narod.bg.

Яхтата на българина, която е на върха в световната кримипирамида, е регистрирана на панамска офшорка, една от многото, които притежава Евелин Банев.

Наскоро стана ясно, че Банев е прибавил и турски паспорт съм колекцията си от самоличности. Това твърди истанбулското издание “Бакъркьой” и прилага снимки на документа. На документите от публикацията в турското издание годината на раждане на Брендо е сменена.

„Бакъркьой” се позовава на информация от собственик на петролна компания. Той твърди, че бивш служител на националната разузнавателна агенция, посочен като Мустафа Б., е съдействал за издаването на паспорта на Брендо.

Мустафа имал контакти с високопоставени служители в държавата и лобирал за Брендо, който преговарял за убежище в Турция от януари 2021 г. Твърди се още, че Мустафа Б. е получил общо 305 хил. долара в брой, а плащането е от фирма в Дубай.

Намесено е и името на Симо Карайчев, който е брат на Брендо и беше подсъдим с него за пране на пари от наркотрафик в България. Според източниците на “Бакъркьой” Евелин Банев е упълномощил Карайчев да го представлява в Турция. Братът дори бил регистриран като клиент в една от адвокатските колегии в Истанбул.

Твърди се, че всички документи по издаването на документите на Брендо са фалшиви, включително и историята в заявлението.

В публикацията на “Бакъркьой” са приложени три документа – за временна закрила, лична карта и паспорт. На всички е неговата снимка. На първия са описани коректно данните му, майката, бащата и датата на регистрация на документа – 17 юни 2021 г. – три месеца преди ареста му в Украйна.

На личната карта и паспорта обаче рождената дата на Брендо е различна от оригиналната му – 8 октомври 1964 г. според регистрите в България и документите му, издадени у нас.

На турските документи е посочена 1965-а. За разлика от червения паспорт и личната карта в документа за временна закрила годината му на раждане е изписана коректно – 1964-а. Според снимките документите са издадени още през 2018 г., когато Брендо все още беше в България и делото срещу него не беше приключило на последна инстанция.

В документа за временна закрила пише, че Банев е женен, но не е посочена съпругата му. У нас той имаше брак с Моника Добринова, от която са децата му.

Двамата са разведени официално от 20 г., а бившата му съпруга още тогава смени фамилията си с моминската.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: РАЗКРИТИЕ в Narod.bg: Евелин Банев - Брендо живее на яхта в Palmarina – Бодрум (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!