Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ОТНОВО: Снимките на Бойко гледани с увеличение 1600%, истински са (НОВИ РАЗКРИТИЯ)

Пуснахме пет теста на файловете, които проверяват дали има намеса с инструмент на Photoshop. Аз съм ги наблюдавал с увеличение до 1600%. Тези тестове показаха, че нямаше употреба на инструмента Photoshop.

Това заяви журналистът Иван Бакалов по „Евроком“ по повод казуса, който се появи в последните дни – манипулирани ли са снимките със златните кюлчетата и пачките в чекмеджето на бившия премиер Бойко Борисов.

„На някои снимки има намеса в мета данните, опитали са се да заличат на коя дата и в кой час са правени снимките“, обясни той.

„Петорни и тройни фази експертизи се правят в съдебна фаза на едно дело. В полицейско разследване и прокурорско просто дават от един-на втори-на трети“, поясни Бакалов.

„Особеното в цифровата фотография е, че този файл се намира записан върху някакъв носител. Тук няма оригинал. Всяко копие, ако го запишеш на друг носител, е абсолютно еднакво с оригинала.

Репликите, които се чуха от наши експертизи, представени уж от Брюксел, че нямало достъп до оригиналните файлове, са несъстоятелни. Копията, които са изпратени, са взети от оригиналните файлове в смартфоните, с които са правени снимките“, разясни журналистът.

Според него заключенията от въпросната „петорна експертиза“ са абсурдни.

„Смея да твърдя, че у нас няма вещи лица в тази област. Единствените компетентни са хора, които се занимават с цифрова фотография“, добави Иван Бакалов.

„Хората да не се лъжат – тези снимки са автентични“, каза в заключение журналистът.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: ОТНОВО: Снимките на Бойко гледани с увеличение 1600%, истински са (НОВИ РАЗКРИТИЯ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!