Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богдан Милчев: Премиерът отказа одит на пътищата, защото... Щеше да се докаже, че са некачествени и убиват

Богдан Милчев: Премиерът отказа одит на пътищата, защото е „политически неприемливо“

Богдан Милчев, шеф на Института за пътна безопасност
От Института за пътна безопасност поискали от премиера Кирил Петков международен одит на състоянието на пътищата. Той обаче отказал с довода, че е "политически неприемливо". Това разказа пред бТВ Богдан Милчев от Института.

"Този одит щеше да докаже, че пътищата ни са некачествени и убиват. Отговорът беше, че е "политически неприемливо". Този одит щеше да върне милиарди от строителните фирми и тогава тези милиарди нямаше да отидат в политическите каси, а за пътищата ни", каза още Милчев.

По думите му борбата с войната по пътищата е с огромна хранителна верига от полиция, застрахователи и много други, за които не е рентабилно тя да намалее.

"Тази хранителна верига сега за пореден път ще ме разпъне на кръст. Ние сме сами пред тях докато не се появи правителство, което да е готови да се бори с тази верига", заяви емоционално Милчев. Той добави, че по темата е разговарял с общо 7 правителства и четирима премиери, но нито един от тях не е положил нужните усилия войната по пътищата да спре.

"Това не е битка, която аз да водя за някой. Това е моят живот. Няма да се уморя да тормозя тези премиери и политици, докато наистина не прекъснем и не унищожим тази хранителна верига", заяви Богдан Милчев.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: Богдан Милчев: Премиерът отказа одит на пътищата, защото е „политически неприемливо“ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!