Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КАК ЩЕ Е ДЕСЕН КИРЧО, КАТО КРАЙНО ЛЕВИЯТ ЩАТСКИ ПРЕЗИДЕНТ БАЙДЪН НИ ГО НАБУТА?! МИНИСТЪР МУ Е АНАРХОКОМУНИСТЪТ...

Георги Марков

България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва

България се разпада! Парламентите падат като круши. Изборите до дупка, които предрекох, ще продължават! Партията, която спечели последните избори, има едва 600 000 гласа. И на парламентарните, и на президентските избори 2/3 от гражданите не гласуваха. Конституционният съд и ВСС работят от лани в непълни състави. Видимо сме колония на Сорос и Байдън, имаме две външни министърки и пр.

На фона на този апокалипсис Андрей Райчев натрапчиво продължава да ни внушава, а с това и ни се подиграва, че Кирчовците са десни и са завзели дясното политическо поле... Е, КАК ЩЕ Е ДЕСЕН КИРЧО, КАТО КРАЙНО ЛЕВИЯТ ЩАТСКИ ПРЕЗИДЕНТ БАЙДЪН НИ ГО НАБУТА?! МИНИСТЪР МУ Е АНАРХОКОМУНИСТЪТ РАШКОВ, А РЕШАВАЩА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА КАНАДСКИЯ КАБИНЕТ Е КОРНЕЛИЯ. КИРЧО, КОЙТО И БЕЗ ТОВА НЯМА ПАРТИЯ, НЕ СЕ Е ЗАПЪТИЛ КЪМ НОВАТА ЕВРОДЕСНИЦА НА ОРБАН, НИТО КЪМ СТАРАТА - ЕНП. КИРЧО СИ ХАРЕСВА РЮТЕ И МАКРОН.

Боян Чуков: Най-голямата заплаха за българската национална сигурност е членството ни в НАТО. Нещата стават все по-трагични за ЕС...

Прав е Райчев, че Кирчовци и хубавата Лена са русофоби, но това не ги прави десни. Най-големите русофоби са Сорос, Байдън, Нюланд, Блинкен, Щолц, Макрон и Рюте. До един ултралеви либерали.

Ошашавяването в България е толкова голямо, че държавата ни се разпада и изглежда неуправляема. При това сме на крачка от война. Американците ни съветват да правим правителство, но не казват кой да ни е премиер. Техният Кирчо спука гума.

Спасители на България по време на война, мигрантска криза и пандемия се явявят правната нула, с неплатените адвокатски такси - Христо Иванов, и милата Корнелия с позорно малкото за БСП 26 депутати. Бог да пази България, в тази безумна лотария!

P. S.: След като Джонсън падна и италианският премиер Драги подаде оставка, защото движение "Пет звезди" не одобрява руските санкции, тепърва на Запад ще валят оставки, заради инфлацията, липсата на ток и топла вода.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!