Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боже, пази България! Кирил Петков се друса с наркотици от изверга Семерджиев?

Кирил Петков е ползвал услугите на Георги Семерджиев!

Скандална снимка лъсна в медиите!

Разбра се защо Георги Семерджиев е бил така покровителстван от МВР. Той всъщност е работил за държавните институции и в частност е обслужвал Министерски съвет.

Това стана ясно от публикация на агенция ПИК, която го доказва чрез снимка на автомобила-убиец на Семерджиев. Същата кола е снимана пред МС на 18.03.2022 г., когато Бойко Борисов беше арестуван.

На базата на всичко това се счита, че Георги Семерджиев е бил доставчик на наркотици в българския парламент и услугите му са били ползвани главно от Кирил Петков и Лена Бориславова.

Ето защо този човек не е бил закачан от полицията и му е било позволено всичко. За жалост обаче трябваше да загинат две млади жени, за да се разплете скандалната ситуация.

kiril-petkov_600x400-1

Друса ли се Кирил Петков?

Всичко това поставя под съмнение всяко едно решение на Кирил Петков, защото не се знае дали го е взел в адекватно състояние. Предвид някои негови действия, може сериозно да се съмняваме, че е бил надрусан.

Разбира се, все още не е сигурно дали в МС всички взимат наркотици. Знае се само, че тези вещества са пристигали там в кутии от пица. Именно такава доставка е запечатана от охранителна камера.

Очевидно от ГЕРБ са задвижили всичките си връзки, за да успеят да се сдобият с въпросния кадър. По този начин се удря жестоко по реномето на ПП.

Срамно обаче е мълчанието на МВР за Георги Семерджиев. То показва, че този човек е бил в комбина с държавните органи, което вече е плашещо.

Припомняме, че наското Тошко Йорданов от ИТН загатна точно за това. Той заяви, че има Кирил Петков е направо пребледнял, когато узнал, че охранителна камера е заснела, че някой, който не трябва, е влизал в МС.

„Кой и защо е влизал, не знам, но Кирил Петков изпадна в нервна криза, когато му казаха, че някой има снимка“, каза протежето на Слави Трифонов.

skandal_600x380

Снимка: ПИК

 

Източник/ци: Боже, пази България! Кирил Петков се друса с наркотици от изверга Семерджиев?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!