Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стив Ханке: Дръжте спестяванията си в левове и не приемайте еврото, което се срива с трясък!

Стив Ханке

Стив Ханке предупреди българите, че ще стане страшно!

Страшно ще стане ако приемем еврото, особено за България и в тези бедни времена. Това алармира топ икономистът Стив Ханке, който категорично заяви и потвърди срива на еврото. И посъветва всички българи, които имат спестявания, да ги държат в левове.

Стив Ханке алармира за огромна беднотия ако приемем еврото

„Много от хората направиха огромна грешка като преди година или две смениха парите си и ги обърнаха в евро. Имате стабилен валутен борд и единственото спасение сега е да го държите здраво. Забравете за смяната на валутата и преминаването към еврото, и по възможност дръжте спестяванията си в левове.

Еврото, за разлика от долара, който винаги се покачва и печели по време на война в Европа, се срива. И ще продължи да се срива още повече и по-драстично, заради тези нелепи санкции към Русия.

Виждаме как вече крупни инвеститори не искат да боравят в евро, виждаме и все по-сериозната икономическа криза в почти целия Европейски съюз, с малки изключения като Унгария, която запази умно партньорството си с Путин и държавата му“, казва Стив Ханке.

Според него краят на войната не се вижда, но се вижда друго – все по-голямата бездна и бедност, която ще залива Европа в близките години. И ако се подлъжем да сменим валутата си, то България ще стигне дъно, каквото не е виждала никога, смята Ханке.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Стив Ханке: Дръжте спестяванията си в левове и не приемайте еврото, което се срива с трясък! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!