Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой ще стане защитен свидетел – Кирил Петков срещу Асен Василев или Асен Василев срещу Кирил Петков? Започва голямото топене, а залозите в редиците на ПП скачат

Кой ще стане защитен свидетел – Кирил Петков срещу Асен Василев или Асен Василев срещу Кирил Петков? Започва голямото топене, а залозите в редиците на ПП скачат.

Кой ще стане защитен свидетел – Кирил Петков срещу Асен Василев или Асен Василев срещу Кирил Петков? Започва голямото топене, а залозите в редиците на ПП скачат.

Скачат залозите в редиците на ПП. Запознати от Промяната са категорични, че има голям конфликт между Кирил Петков и Асен Василев за власт и пари. Залозите се вдигат всеки ден за това кой ще стане защитен свидетел срещу другия. Във всеки случай скоро ще има ревизии за злоупотреба с власт и неизгодни за държавата сделки,

дори и за държавна измяна, са категорични хора от службите. Много са данните, заради които Петков може да бъде подведен под отговорност. В същото време има много фалшифициране на цифри в министерство на финансите, което става ясно от служители, отвратени от действията на Асен Василев. Всички цифри, които са обявени на обществото, трябва да се ревизират,

са категорични служителите от министерството. Знаейки че Петков и Василев са в конфликт, хората залагат кой кого ще прецака. Повечето залози са за Василев, но останалите имат довод,

че Бориславова е с Петков и не се знае коя жена ще надделее с природната си хитрост. Душмани на Василев се подиграват, че се задава война на кучките. Вече стана ясно, че в МС е била доставяна дрога според публикациите, а от днес знаем, че Кирил Петков е в параноя, може би заради честата употреба на субстанции и се е окупирал в министерство на финансите, за да гледа какво прави Асен Василев. Неговата роля в МС е заела Лена Бориславова.

Петков се явява само за официални срещи. Дали многото разкрития за нерегламентиран секс или употреба на субстанции в МС са довели до параноята, или записите от камерите,

които попаднаха в ръцете на прокуратурата!? Кашата е пълна. Петков е в параноя, Бориславова е плътно до него, а двамата дебнат какво прави Василев в министерство на финансите. Кой кого ще прецака е въпросът! Вие на кого залагате?

Кристиян Коев

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Кой ще стане защитен свидетел - Кирил Петков срещу

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!