Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Боян Чуков: Страшна е инфлацията във всички държави, които се обявиха против Русия!

Проф. Боян Чуков не пропусна и България!

Страшна и все по-нарастваща е инфлацията в почти всички държави в Западна Европа, заяви проф. Боян Чуков. Той се позова на официални данни и таблици, от които става ясно, че кризата е ударила онези страни, които са се обявили за върли противници на Русия и всичко руско.

Проф. Боян Чуков с реални цифри и факти

Сред тях и като държавата с най-лошо положение в момента на Балканите, е нашата мила България. Любопитно е, но за самата Украйна, на която изброените страни се късат да „помагат“ няма данни за инфлация. Упоменато е просто, че „информация на този етап няма“.

Прибалтийските републики, които са ревностни защитници и помагачи на страната на Володимир Зеленски, са сред най-пострадалите от инфлацията, чиито край не се вижда. Дори обратното, тя май тепърва започва, смята Боян Чуков.

И пояснява, че ЕС сам се е вкарал в този капан с абсурдните наказания и омраза към Русия, която ги кара да спрат да мислят. Буквално! За разлика от тях, други държави не само са добре и работят за просперитета си, но и много повече.

„Вземете Китай, който е платил два пъти повече на Русия за доставката на въглища, нефт и газ от миналата година. Става дума за периода от март до май, за който са дадени 19 милиарда долара на Русия.

За същото това време Индия е дала на Русия над 5 милиарда долара, което за нея пък е пет пъти повече от миналата година“, обясни с точни цифри проф. Боян Чуков.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Проф. Боян Чуков: Страшна е инфлацията във всички държави, които се обявиха против Русия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!