Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сериал за власт-лъжи-пари, за спалнята на господин Радостин и Вики, която вече не носи Victory

Автор: Соня Колтуклиева

Виктория Василева – ах, беда̀, във Фейсбук ме блокира тя. Пророних сълза… И Радостин Василев ме блокира… пророних две, изстена моето сърцѐ. Париж дорѝ – уви! – не може да ме утешѝ.

Вървя по “Шан-з-Елизе” към Елисейския дворец, познал толкова скандални интриги и драми през годините… и се чудя – докога у нас всичко ще е толкова евтино – не цените, а поведението на политиците.

Защо ме блокира Виктория Василева? Защото й зададох в месинджъра прост въпрос – съпругът й бил ли е назначен на длъжност “озвучител” в националния стадион “Васил Левски” ? Разполагам с договора – ЧР-21-189/21.04.2022 , публикувахме го в 5Gmedia още на 12 юни.

Вчера министърът на спорта в оставка Радостин Василев отрече да има такъв договор. Знаете ли защо?! Защото след моите публикации с разкрития как “борецът срещу мафията” си е спретнал собствен клан в Спортната палата, договорът на Иван Василев Бадатлиев, преди 3 дни е бил прекратѐн.
Господин Радостин не е блондин, поне не външно. Би следвало да се досеща, че щом съм започнала една история, ще я довърша.

От какво се уплаши Вики? Та ние вече свикнахме да приемаме за нормално да се назначават на държавни служби приятели, съученици, кумци, любовници… ПП “Пълен провал” утвърди шуробаджанащината като норма.

О, Вики – тя е една Херо с червена грѝва. Руди не е Кики, но може да стане, все нещо е прихванал от близкото им общуване. Бедата е, че Руди си няма Лена – харвардска възпитаничка, изследователка на Гугъл, експертка по евтиния газ и сексапилния парапет. Откакто съпругата му го е зарязала, Руди изпитва срам да покаже компаньонката си. И аз го разбирам. Прав е да я крие. Малко ли имиджови щетѝ си причинѝ, може поне тази да си спестѝ.

Сериалът не е турски, макар че главните герои се обличат от евтините аутлети на Истанбул. Сериалът е мексикански: власт-лъжи-пари.

Виктория Василева, дясната ръка на Слави Трифонов, през пролетта на 2021 г. монтира Радостин Василев за водач на “Има такъв народ” в 15МИР- Плевен. Той прибира в листата най-добрите си приятели, с които се снима по плажове и клубове в малко неприлични пози, но това прави впечатление само на естетите и моралистите. Подминавам ги… Радостин Василев става министър на спорта, Александър Тодоров – началник на тотото, Венцислав Петков – на спортните имоти. И двамата управляват милиони. Съпругът на благодетелката Виктория Василева е назначен за озвучител. Не че нещо… ама аз ви предупредих – всичко в тази история е обидно евтино. Най-вече за хората, повярвали в новия морал на тези, които гръмко обявиха: настана ерата на изчегъртването!

Един от участниците в срещата на отцепниците с Кирил Петков, състояла се в апартамента на Радостин Василев, ми разказа, че щом дошъл премиерът да преговаря с депутатите от ИТН, Вики се скрила в спалнята на Руди. Хах, защо точно там?! Бих казала, че на Вики повече й отива кухнята, но тя си знае какви мераци крие.

Вчера по Нова, господин Радостин вика: ще направя политически проект. Водещата не го попита: с какви пари – важно е, нали?! Един приятел вика: тоя е “плевенски книжен тигър с ловешко дистанционно”. Що, бе?! Ами заради Гриша Ганчев. А пък аз му викам: веднъж попитах лъва от Ловеч: ти вѐрно ли си много богат? А той ми вика: да, бе, да, богат съм на кредити. Все е нещо.

Сега, понеже минавам покрай Бастилията, се чудя: тези всичките жени, които са били на срещата на “Има такъв народ” в Плевен, защо си мълчат? Значи господин Радостин написа, че в залата имало две проститутки: “за едната звъниш на Тошко, за другата на Слави”. Той направо нарича бившите си началници “сутеньори”. Ами не ли?! Господин Радостин вчера каза и по Нова, че даже го повтори: в залата имало две проститутки, а това било нарушение на закона.
Кое? Уличната проституцията ли, бе?!А политическата легална ли е?

Лани, като гледах малките парламенти, забелязах господин Радостин и си промърморих: в този има хляб: млад, енергичен, пламенен, решителен – трябва му само всеотдаен ментор плюс сръчен пиар и може да стигне далеч. Ще кажете: издава дефицити и показва негативи. Ще ви отговоря: в политиката някои негативи стават удобни активи. Добре се справяше господин Радостин, печелеше популярност и одобрение.
Обаче, обаче… в публичната дейност е така: една погрешна стъпка, веднага̀ центрофугата те смачква и изхвърля. На 13 юни министърът на спорта, на пресконференцията на отцепниците, ритуално се самоуби. И понеже никой не обича предателите, дори в ПП “Пълен провал” не го искат. Положението стана: от своите гонен, от чужди – неприет.
Жал ми става. Гледам го: объркан, подтиснат, гневен… сякаш друг човек, подменѐн.

Да не го мислим – господин Радостин е адаптивен. Има си подръка Виктория, ноооо… Виктория вече не носи Victory. Значи, ще търси други ракета-носители.

Снимки: Фейсбук

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: СЕРИАЛ ЗА ВЛАСТ-ЛЪЖИ-ПАРИ, ЗА СПАЛНЯТА НА ГОСПОДИН РАДОСТИН И ВИКИ, КОЯТО ВЕЧЕ НЕ НОСИ VICTORY – #SONIAKOLT

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!