Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Берлин готви разпоредба за отваряне на въглищните електроцентрали

Германското правителство подготвя план за по-широко използване на въглищните електроцентрали в страната на фона на опасенията за възможно спиране на вноса на газ от Русия. Това съобщиха правителствени източници пред ДПА, като съответната наредба ще бъде одобрена от кабинета в сряда. Двете камари на парламента – Бундестага и Бундесрата вече са приели законови изменения в този смисъл.

Използването на въглищните електроцентрали за генериране на електричество ще позволи да се спести газ и да се складира по-голямо количество за студения период.

По тръбопровода "Северен поток-1" през Балтийско море от днес не постъпва газ заради началото на 10-дневна планова поддръжка. Голямото опасение е, че Русия няма да отвори отново кранчето след края на рехабилитацията.

Според източниците новите регулации засягат електроцентралите, работещи с твърдо гориво, които бяха обект на забрана, влизаща в сила през 2022 г. и 2023 г. като част от плана за постепенен отказ от въглища.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Операторите им трябва да гарантират, че заводите са отново в техническа изправност до степен, която ще им позволи да работят постоянно на пазара на електроенергия, сочи наредбата. Направените разходи ще бъдат възстановени.

Източник: БТА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Берлин готви разпоредба за отваряне на въглищните електроцентрали

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!