Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волен Сидеров в нов екшън в центъра на София (ВИДЕО)

image

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров сътвори нов екшън. Часове след като беше задържан в Първо РПУ, а след това и освободен, политикът нападна мъж с електрическа тротинетка на булевард „Витоша“ в центъра на столицата, пише "Телеграф". 

Според Сидеров мъжът бил нарушител. В спора се намесила и съпругата му Деница Гаджева. Нелицеприятната сцена се разиграла пред очите на невръстния син на ексдепутата.

Според  Закона за движението по пътищата, електрическите тротинетки могат да се движат по велосипедната инфраструктура (велоалеите) и по градските пътища, по които позволената скорост е до 50 км/ч., допълва "Блиц".

По пътища, по които позволената скорост е над 50 км/ч, електрическите тротинетки ще могат да се движат само, ако има изградена велосипедна инфраструктура.

За електричеките тротинетки е забранено движението в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за забрана на влизане на велосипеди. Максималната допустима скорост на движение е 25 км/ч. 

В петък лидерът на "Атака" нахлу в сградата на Първо РПУ в София, за да търси полицайката Симона Радева и да пита защо е назначена на работа в системата на МВР. В резултат на нахлуването бяха нанесени материални щети в сградата на управлението, заради което Сидеров беше задържан за 24 часа. 

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Волен Сидеров в нов екшън в центъра на София (ВИДЕО) - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!